Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Aleksanteri Ovetshkinin maalimäärä on 786
04 Nov

Aleksanteri Ovetshkinin maalimäärä on 786

Washington Capitalsin ja Detroit Red Wingsin mielekäs peli antoi kahdelle eri aikakauden pelaajalle mahdollisuuden saavuttaa saman unelman. Aleksanteri Ovetshkin oli iloinen Detroit Red Wingsissä, jossa hän vastasi upean Gordon Howen 786 maalia yhdessä joukkueessa. Kun Gordon Howe pelasi jälleen molempien joukkueiden kanssa uransa loppupuolella, hän osallistui Detroit Red Wingsissä täydet 25 kautta. Gordon Howen upea ennätys on pitkään juurtunut syvälle jokaiseen jääkiekkoa rakastavaan, joten hänen kuolemansa jälkeen monet ihmiset ostivat edelleen Detroit Red Wings Pelipaita nro 9 muistomerkiksi.

Washington Capitals hävisi Detroit Red Wingsille 3-1, eikä Aleksanteri Ovetshkinin maali auttanut joukkuetta voittamaan. Maali oli Alexander Ovetshkinin 786. Washington Capitalsille, ja hän on erittäin kiitollinen luottamuksesta joukkuetta kohtaan vuosien varrella. Aleksanteri Ovetshkin on käyttänyt Washington Capitals Pelipaita 18 vuotta, eikä hänen voimansa ole heikentynyt iän myötä. Alexander Ovetshkin haluaa pystyä pelaamaan Gordon Howen tavoin pitkälle 50-vuotiaaksi, joten hänen henkilökohtaiset tilastonsa muuttuvat jatkuvasti.

Aleksanteri Ovetshkin haluaa toteuttaa unelmansa yhdestä miehestä, yhdestä joukkueesta, ja hän toivoo voivansa uuden mestaruuden lähivuosina. Aleksanteri Ovetshkinin henkilökohtaiset kunnianosoitukset ovat erinomaisia, mutta hän on johtanut joukkueen vain yhteen Stanley Cupin voittoon. Gordon Howe voitti neljä peräkkäistä Stanley Cup -mestaruutta Detroit Red Wingsille vuosina 1949-1955, joten hän toi joukkueen erittäin loistavalle huipulle. Aleksanteri Ovetshkin katsoo, että ansio joukkueelle on vielä liian pieni, ja hän toivoo pääsevänsä tällä alueella läpimurtoon.

Katsotuimmat tuotteet