Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Anaheim Ducks ja Boston Bruins kohtaavat erilaisia ongelmia
14 Sep

Anaheim Ducks ja Boston Bruins kohtaavat erilaisia ongelmia

Anaheim Ducks ei lopulta päässyt pudotuspeleihin viime kaudella, ja he kamppailivat runkosarjan myöhään. Anaheim Ducks ei ole päässyt pudotuspeleihin vuosiin, ja he odottavat edelleen, että nuorten pelaajien joukko kasvaa. Vanhat fanit eivät malta odottaa, että pelaajat kasvavat, ja he suunnittelevat pukeutuvansa vuoden 2007 mestaruusvoittajaan Anaheim Ducks Pelipaita kannustaakseen kenttää uudella kaudella. Viime vuonna monet vanhat fanit pukivat Detroit Red Wings Pelipaita ylleen kannustaakseen näyttämöä ja havaitsivat epäsuorasti, että joukkueen vahvuus on parantunut huomattavasti.

Anaheim Ducks on ollut hiljaa liian monta vuotta, eivätkä uskolliset fanit halua ihmisten unohtavan joukkuetta. Anaheim Ducksin lisäksi Boston Bruins on muuttunut tänä kesänä paljon. Boston Bruins erosi kuusi vuotta kestäneen päävalmentajansa Bruce Cassidyn tehtävästä tehdäkseen Jim Montgomerystä joukkueen uudeksi valmentajaksi. Ottaen huomioon sen tosiasian, että monet Boston Bruinsin päähyökkääjistä ovat edelleen toipumassa, Jim Montgomery voi vain edistää ja kouluttaa nuoria pelaajia suoriutumaan täysillä välikaudella. Nyt on aika nähdä, ketkä Boston Bruinsin nuorista pelaajista voivat tarttua tilaisuuteen esiintyä ja saada uuden valmentajansa arvostusta.

Jim Montgomery luottaa siihen, että nämä nuoret pelaajat Boston Bruins Pelipaita ovat tehokkaita, ja hän uskoo joukkueeseen, joka on aina ollut vahva. Vaikka Boston Bruins on hävinnyt peräkkäin pudotuspeleissä viime vuosina, heidän vahvuutensa ei ole täysin kadonnut. Olipa kyseessä Anaheim Ducks tai Boston Bruins, he eivät halua luopua Stanley Cupin tavoittelusta helposti, ja uusi kausi on uuden haasteen alku.

Katsotuimmat tuotteet