Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Boston Bruins saa suurimman vauhtinsa uudella kaudella
02 Nov

Boston Bruins saa suurimman vauhtinsa uudella kaudella

Boston Bruins on kasvanut merkittävästi valmentajan vaihdon jälkeen, ja se on tällä hetkellä liigan pisin joukkue. Jatkoajalla Pittsburgh Penguinsia vastaan ​​Boston Bruins kirjoitti tilanteen uudelleen 1:23 voittaakseen Pittsburgh Penguinsin 6-5. Boston Bruinsilla on tällä kaudella kuuden ottelun voittoputki, eikä heillä ole ollut hyvää kauden alkua vuosiin. Kahdella edellisellä kaudella Boston Bruins oli pelannut hyvin vain kauden lopussa, ja heidän vahvuutensa olivat muuttumassa.

Myös Vegas Golden Knightsin vahvuus on muuttunut tällä kaudella paljon, ja joukkue on myös vaihtanut uutta valmentajaa tänä kesänä. Boston Bruins, Vegas Golden Knights ja Dallas Stars ovat kaikki vaihtaneet valmentajia tänä kesänä, ja uusi ympäristö on pakottanut kolme valmentajaa järjestämään taktiikkansa uudelleen. Kaikilla kolmella joukkueella menee erittäin hyvin toistaiseksi, paremmin kuin kahdella edellisellä kaudella. Varsinkin kun Jim Montgomery otti sydämensä pohjasta vastuun Boston Bruins Pelipaita, hän järjesti ajattelunsa uudelleen ja tutki jokaisen pelaajan etuja vakavasti.

Kun Dallas Stars menetti parhaan mahdollisuutensa mestaruuteen vuonna 2020, joukkue vaikeni kahden vuoden siirtymäkaudeksi. Nyt valmentaja Peter DeBoer on elvyttänyt näiden pelaajien potentiaalia, ja hän uskoo, että Dallas Stars Pelipaita voi palata kentälle finaalissa. Viime kauden hieno Montreal Canadiens sijoittui liigassa viimeiseksi, ja tällä kaudella Toronto Maple Leafsillä on myös huonoja tuloksia. Nykyään näiden historiallisten joukkueiden joukossa Edmonton Oilers on edelleen vahvoja, ja useiden muiden joukkueiden vahvuus on vähitellen heikkenemässä.

Katsotuimmat tuotteet