Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Brad Marchand haluaa myös jättää kunniaennätyksen Boston Bruinsiin
08 Sep

Brad Marchand haluaa myös jättää kunniaennätyksen Boston Bruinsiin

Monet katsojat mainitsevat nyt Brad Marchandin, kun he puhuvat Boston Bruinsista, joka on ollut joukkueen kanssa 15 vuotta. Brad Marchand pukeutui Boston Bruins Pelipaita vuoden 2006 luonnoksessa, ja joukkue vaihtoi tarkoituksellisesti New York Islandersin kanssa. Brad Marchandin vahvuus ei tuottanut pettymystä Boston Bruinsille, ja hänen suorituskykynsä on muuttunut vuosien mittaan yhä paremmaksi. Brad Marchand on muuttunut väkivaltaisesta ja omahyväisestä luonteestaan, hän toivoo näkevänsä paremman itsensä.

Vuosien pelikokemuksen jälkeen Brad Marchand ymmärtää paremmin vahvuutensa ja heikkoutensa. Kahden viime vuoden aikana Brad Marchand on parantanut paljon huonoja käyttäytymismalleja, ja hän on myös pitänyt useista faneista. Tänä vuonna monet fanit pitivät Brad Marchandin pelipaidat lapsille, ja he kaikki toivovat, että heidän lapsensa voivat myös ymmärtää vakavasti puutteensa ja parantaa niitä.

Brad Marchand halusi jälleen voittaa Stanley Cupin viime kaudella, mutta joukkue epäonnistui pudotuspeleissä. On kulunut 10 vuotta siitä, kun Boston Bruins voitti Stanley Cupin viime kerralla. Näiden vuosien aikana joukkue eteni finaaliin kolme kertaa ja päättyi epäonnistumiseen. Brad Marchand haluaa myös luoda oman loistavan aikakautensa Boston Bruinsissa, joten seuraavalla kerralla hän säätää huolellisesti parasta suoritustaan.

Katsotuimmat tuotteet