Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Brandon Hagel on tyytyväinen saadessaan Tampa Bay Lightningin kahdeksan vuoden sopimuksen
23 Aug

Brandon Hagel on tyytyväinen saadessaan Tampa Bay Lightningin kahdeksan vuoden sopimuksen

On kulunut kaksi vuotta siitä, kun Tampa Bay Lightning voitti peräkkäin mestaruuden, ja joukkueessa on edelleen avainpelaajia. Tampa Bay Lightningin taantuttua viime kaudella joukkue aikoo lisätä useita nuoria pelaajia tänä kesänä. Loppujen lopuksi melkein kaikki Tampa Bay Lightningin vanhat pelaajat ovat lähteneet, paitsi kapteeni Steven Stamkos, jolla on viimeinen sopimusvuosi. Tampa Bay Lightning aloittaa myös muuttuvien aikakausien ajan, ja monet nuoret pelaajat ovat edelleen valmiita käyttämään tätä NHL Pelipaidat.

Tänä kesänä Tampa Bay Lightning allekirjoitti kahdeksan vuoden sopimuksen vuonna 2022 liittyvän Brandon Hagelin kanssa, ja se on myös pisin liigan vuonna 2023 tarjoama sopimus. Kun Tampa Bay Lightning päättää pelaajan vahvuuden, joukkue Tarjoa sopimus ehdottoman vilpittömästi pitääksesi pelaajan. Monet pelaajat, jotka käyttävät Tampa Bay Lightning Pelipaita, kiittävät heitä vilpittömästi siitä, että he ovat liittyneet tähän joukkueeseen ja antavat itselleen mahdollisuuden oppia lisää tietoa. Tampa Bay Lightning ansaitsee jokaisen kykenevän pelaajan jäämään, ja joukkue saa heidät tuntemaan kodin lämmön.

Brandon Hagel on ollut liikkeellä viisi vuotta, eikä mikään joukkue todella arvostanut hänen kykyjään. Vuonna 2022 Chicago Blackhawks vaihtoi Brandon Hagelin Tampa Bay Lightningiin, ja hän tunsi itsensä jälleen hylätyksi. Vuodesta 2016 lähtien Brandon Hagel on kokenut tilanteen, jossa joukkue on jatkuvasti hylännyt hänet, mikä sai hänet kerran epäilemään, että omat voimat eivät riitä. Liityttyään Tampa Bay Lightningiin vuonna 2022 Brandon Hagel jatkoi joukkuetoveriensa ja valmentajiensa rohkaiseman voimiensa parantamista uskottuaan kykyihinsä.

Katsotuimmat tuotteet