Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Brayden Point haluaa osallistua peliin kapteeni Steven Stamkosin kanssa
25 Dec

Brayden Point haluaa osallistua peliin kapteeni Steven Stamkosin kanssa

Joukkueen nousu on erottamaton erinomaisten pelaajien ilmestymisestä. Syy, miksi Tampa Bay Lightning pystyi valitsemaan uudelleen Stanley Cupin mestaruuden, riippuu näiden nuorten pelaajien ilmaantumisesta. Tämä sisältää erityisen hyvän pelaajan, hän on Brayden Point pukeutuu nro 21 Tampa Bay Lightning Pelipaita. Tällä kaudella Brayden Point on pelannut jälleen hyvin, ja hänen nopeuttaan ja taitojaan on käytetty tehokkaasti hyväksi.

Brayden Pointin lisäksi Tampa Bay Lightningin menestys on erottamaton kapteeni Steven Stamkosin ja Nikita Kucherovin ponnisteluista. Tänä vuonna Tampa Bay Lightning on jälleen kasvattanut useita loistavia junioreita, ja he kaikki rakastavat tätä tummansinistä Jääkiekko Pelipaidat kovasti. Tampa Bay Lightningista on tullut joukkue, johon huippupelaajat haluavat liittyä viime vuosina. He ovat pelanneet vakaasti joka pelissä.

Brayden Point on ollut Tampa Bay Lightningissa 6 vuotta ja hänellä on ollut hyvä kokemus tässä joukkueessa. Tänä vuonna Brayden Pointilla on jälleen 8 vuoden sopimus Tampa Bay Lightningin kanssa. Hän on erittäin iloinen saadessaan tunnustuksen joukkueelta. Brayden Point tykkää leikkiä Steven Stamkosin kanssa eniten. Hän on oppinut kapteenilta paljon tietoa ja mentaliteettia. Nyt Steven Stamkos on edelleen välttämätön pääpelaaja Tampa Bay Lightningissa. Hänen räjähdysherkkyytensä voi aina kääntää taistelun suunnan kriittisellä kaudella.

Katsotuimmat tuotteet