Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Calgary Flames antaa maalivahti Jacob Markströmille mahdollisuuden pelata viimeisellä kaudella
15 Sep

Calgary Flames antaa maalivahti Jacob Markströmille mahdollisuuden pelata viimeisellä kaudella

Viime kausi on kulunut, ja monet heikommin suoriutuneet pelaajat ovat pohtineet kauden aikana. Jacob Markströmin viime kauden heikon suorituksen jälkeen hänen on suoritettava hyvin uudella kaudella pysyäkseen Calgary Flamesin riveissä. Calgary Flames pettyi kaikkiin faneihin viime kaudella, ja Jacob Markströmin taustaluvut viittaavat siihen, että suuri osa syytöksistä on otettava. Jacob Markström oli aikoinaan yksi liigan luotettavimmista pallonkäsittelijöistä, mutta nyt vanhetessaan hänen voimansa näyttävät heikentyneen.

Jacob Markströmin sopimusta Calgary Flamesin kanssa on jäljellä kolme viimeistä vuotta. Voiko hän jatkaa nro 25 -Jääkiekko Pelipaidat pukemista ja pelata koko sopimuksen? Jacob Markström on nyt 33-vuotias. Kolmen vuoden kuluttua hän on 36-vuotias ja voi harkita eläkkeelle jäämistä. Jacob Markström toivoo voivansa pukea päällään Calgary Flames Pelipaita uransa viimeiseksi osaksi, ja hän on valmis kohtaamaan sen, mitä seuraavien vuosien aikana tapahtuu.

Vaikka Jacob Markström ei ehkä pääsekään enää parhaaseen muotoonsa tässä iässä, hän on vakaa maalivahti aikaisemman suorituksensa perusteella. Calgary Flames antaa Jacob Markströmille mahdollisuuden esiintyä viimeisellä vuodellaan, ja joukkue rekrytoi hänen joukkoonsa myös nuoria maalivahtia. Jokaisen pelaajan voimat heikkenevät ikääntyessään, ja heidän tulee kohdata tämä ongelma rauhallisesti.

Katsotuimmat tuotteet