Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Colorado Avalanche jättää huomioimatta pelaajien kyvyn antaa hiljaa
30 Aug

Colorado Avalanche jättää huomioimatta pelaajien kyvyn antaa hiljaa

Fanit valittivat Boston Bruinsin menetystä koko kesän, mutta jättivät huomiotta Colorado Avalanchen saman katumuksen. Colorado Avalanchen vuoden 2022 mestarina putosi myös Seattle Kraken pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Seattle Kraken oli vielä kaksi vuotta vanha joukkue, ja Colorado Avalanche voitti heiltä mestareina. Pelaajat harjoittelivat Colorado Avalanche Pelipaita koko kesän, eikä valmentaja halunnut heidän tekevän samoja virheitä uudella kaudella.

Toinen tärkeä syy Colorado Avalanchen epäonnistumiseen on se, että joukkue ei jättänyt joitakin suotuisia pelaajia. Colorado Avalanche näkee vain pelaajia, joilla on erinomaiset tilastot, mutta jättää huomiotta pelaajat, jotka ovat antaneet hiljaa. Colorado Avalanche tajusi ongelman olemassaolon tänä kesänä. Joukkue ponnisteli kovasti pelaajien hankinnassa ja valitsi joukkoon sopivia pelaajia.

Cale Makar ei pelannut NHL Pelipaidat enää viime kaudella fyysisen vamman vuoksi. Kesän alku on ollut vaikea myös Cale Makarille, joka on kamppaillut voittamaan vamman henkisiä esteitä harjoituksissa. Cale Makarilla, 24, on pitkä ura edessään, ja hän tarvitsee vähän aikaa varmistaakseen, että hän on fyysisesti ja henkisesti samassa kunnossa. Colorado Avalanchen on muutettava suunnitelmaansa tänä kesänä elvyttääkseen huippupelaajiaan mestaruusnälkään.

Katsotuimmat tuotteet