Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Colorado Avalanche teki useita maaleja tällä kaudella voittaakseen vastustajan
02 Apr

Colorado Avalanche teki useita maaleja tällä kaudella voittaakseen vastustajan

NHL-ottelussa kahden joukkueen pisteet eroavat suhteellisen harvoin. Tämän kauden runkosarjassa kaksi joukkuetta on saavuttanut suuria tuloksia. He ovat New York Rangersin 9-0-voitto Philadelphia Flyersistä, Colorado Avalanchen 9-3-voitto Arizona Coyotesista. Colorado Avalanchella on monia erinomaisia ​​tuloksia tällä kaudella. Joukkue voitti Minnesota Wildin viime kerralla 6-0 ja sitten taas Anaheim Ducksin 8-4.

Colorado Avalanche -pelaajien sankarillinen räjähtävyys on voittanut yhden upean pelin toisensa jälkeen, ja nuorekas elinvoima on saanut useammat ihmiset tykkäämään tästä joukkueesta. Colorado Avalanche Pelipaita myynti on noussut merkittävästi tällä kaudella, mikä on erottamaton pelaajien kovan työn tuloksista. Vasta kun joukkue on riittävän hyvä, he voivat houkutella faneja ja faneja. Yleisö piti aluksi NHL Pelipaidat, koska tämä joukkue esiintyi erittäin hyvin pelissä.

Tässä pelikierroksessa Colorado Avalanche ja Arizona Coyotes toivoivat molemmat kukistavansa vastustajansa, eikä kumpikaan osapuoli luopunut hyökkäyksestä pelin loppuun asti. Pelin paras pelaaja oli Joonas Donskoi, joka teki kaksi maalia pelin 7 ensimmäisen minuutin aikana. Joonas Donskoin nopea maali rikkoi ennätyksen Colorado Avalanche -joukkueen historian nopeimmasta avaustavoitteesta. Tällä kaudella näiden nuorten pelaajien voima on paranemassa. 

Katsotuimmat tuotteet