Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Dallas Starsin on vaikea päästä uudelleen pudotuspeleihin tällä kaudella
25 Mar

Dallas Starsin on vaikea päästä uudelleen pudotuspeleihin tällä kaudella

Kun Dallas Stars hävisi 1-2 Tampa Bay Lightningille jälleen NHL: n runkosarjassa, yleisö koki, että he eivät enää voineet päästä pudotuspeleihin tällä kaudella. Dallas Starsin noususta tuli lyhytaikainen erinomainen esitys, ja he eivät silti saavuttaneet yleisön odotettua vaikutusta. Kun yleisö näkee Dallas Starsin ja Tampa Bay Lightningin tulokset tällä kaudella, he muistavat NFL Kansas City Chiefsin ja San Francisco 49ersin tilanteen viime kaudella.

Sen jälkeen kun San Francisco 49ers hävisi Kansas City Chiefsille finaalissa, heidän tuloksensa olivat erityisen heikot seuraavana vuonna. Yleisö analysoi tämän tilanteen syitä, ja suurin osa niistä on seurausta pelaajien mentaliteetin epätasapainosta. Voittajajoukkue herättää jälleen pelaajien halun mestaruuteen, ja häviävät pelaajat kokevat, että kaikki heidän ponnistelunsa ovat olleet turhia. Kun heidän mentaliteettinsa muuttuu, heidän suorituskykynsä pelissä muuttuu automaattisesti negatiiviseksi.

Monissa liigan finaaleissa usein toiseksi sijoittunut joukkue ei pärjää hyvin seuraavalla kaudella. Viime kaudella kentällä ilmestyneestä Tampa Bay Lightning Pelipaita ja Dallas Stars Pelipaita on tullut jäädytyskehys, ja näiden kahden joukkueen on vaikea esiintyä finaalissa samanaikaisesti. Siniset ja vihreät Jääkiekko Pelipaidat ovat tyylisuunnittelua, jota monet joukkueet harjoittavat, joten näiden kahden värin törmäys peliin teki viime vuonna kohtauksesta kauniin maiseman.

Katsotuimmat tuotteet