Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Detroit Red Wingsin on aika tehdä läpimurto ja todistaa vahvuutensa
05 Jan

Detroit Red Wingsin on aika tehdä läpimurto ja todistaa vahvuutensa

Kukaan ei uskonut, että Detroit Red Wings voittaisi San Jose Sharksin 6-2 ilman yhtä miestä. He tekivät jopa kaksi maalia 37 sekunnissa. San Jose Sharks on pudonnut viimeisessä pelissä, ja he ovat pudonneet kuudenneksi divisioonassa. Kun Detroit Red Wings voitti San Jose Sharksin, joukkue päätti 100 peliä Little Caesars Arenalla ilman tyhjää maalipaikkaa. Tällä kaudella Detroit Red Wings on jatkanut kasvuaan ja noussut divisioonassa sijalle 5.

Detroit Red Wingsin ennätys kahden viime vuoden aikana ei ole ihanteellinen, he ovat aina rankingissa pohjalla. Detroit Red Wings on yksi NHL:n suosituimmista ja menestyneimmistä joukkueista, joten fanit pitävät heidän NHL Pelipaidat ​​kaikkialla maailmassa. Tänä vuonna monet fanit ympäri maailmaa pukeutuivat Detroit Red Wings Pelipaita ja tulivat paikalle kannustamaan ja hurraamaan. He toivovat, että tämä joukkueen pitkä historia voi jälleen luoda kunniaa.

Vuodesta 2008 lähtien Detroit Red Wings ei ole enää koskaan edennyt finaaliin. Vuonna 2017 Detroit Red Wings muutti Little Caesars Arenalle eikä pystynyt muuttamaan kohtaloaan. He eivät ole tehneet paljon läpimurtoa näiden viiden vuoden aikana. Detroit Red Wings on vanha joukkue, heidän on käytettävä voimiaan todistaakseen uudelleen olemassaolon arvon, joten tällä kaudella heidän on pyrittävä saavuttamaan parempia tuloksia.

Katsotuimmat tuotteet