Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Evan Bouchard päättää jäädä Edmonton Oilersiin
01 Sep

Evan Bouchard päättää jäädä Edmonton Oilersiin

Evan Bouchard on innoissaan voidessaan jatkaa Edmonton Oilers Pelipaita yllään, sillä joukkue on antanut hänelle jatkosopimuksen. Vuoden 2018 draftissa valittuna pelaajana Evan Bouchard on iloinen saadessaan tunnustuksen Edmonton Oilersilta. Viiden vuoden aikana Edmonton Oilersissa Evan Bouchard on kasvanut paljon, ja myös hänen voimansa ovat kasvaneet. Nyt kun hän voi jälleen saada kaksivuotisen sopimuksen, jonka arvo on 7,8 miljoonaa dollaria Edmonton Oilersilta, Evan Bouchard kokee, että hänen kehonsa on täynnä voimaa harjoituksissa 2-Jääkiekko Pelipaidat.

Viime kaudella Evan Bouchard teki Edmonton Oilersissa 40 pistettä, 8 maalia ja 32 syöttöä 82 ottelussa. Evan Bouchardin suorituksesta päätellen hänellä on puolustajan hyvä luonnementaliteetti ja jalo luonne, että hän on valmis uhraamaan oman suorituksensa joukkueen voiton eteen. Kahden viime kauden aikana Evan Bouchard on jättänyt väliin vain yhden pelin ja hän on pelannut lähes koko kauden aikataulun.

Joukkue arvostaa enemmän pelaajia, joilla on hyvä fyysinen kunto, joten Edmonton Oilers valitsee väistämättä pitää Evan Bouchardin. Kanadan useista joukkueista, joilla on pitkä historia, ehkä vain Edmonton Oilersilla ja Toronto Maple Leafsilla on vauhtia voittaa mestaruus, kun taas muut joukkueet ovat edelleen juuttuneet menneisiin kunnianosoituksiin. Evan Bouchard suhtautuu optimistisesti Edmonton Oilersin tulevaan kehitykseen ja on valmis työskentelemään lujasti tämän joukkueen eteen.

Katsotuimmat tuotteet