Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Florida Panthers kutsuu Eric Staalin palaamaan NHL:n aikatauluun
26 Aug

Florida Panthers kutsuu Eric Staalin palaamaan NHL:n aikatauluun

Eric Staal, joka ei ole ollut NHL:n ohjelmassa vuoteen, on palannut pro-valintasopimuksella Florida Panthersin kanssa. Koska hänen nuorempi veljensä Marc Staal on jo pukenut Florida Panthers Pelipaita, Eric Staal haluaa kovasti veljensä pelaavan samassa joukkueessa samaan aikaan. Eric Staalin saatavuus ei ole vielä selvillä, hänen on läpäistävä Florida Panthersin valintaohjelma. Viisi joukkuetta urallaan pelannut Eric Staal on säilyttänyt nuoruutensa parhaat puolet Carolina Hurricanes Pelipaita.

13 vuoden aikana Carolina Hurricanesissa Eric Staal sai paljon tunnustuksia ja hänestä tuli myös kapteeni. Carolina Hurricanesissa ollessaan Eric Staal täytti unelmansa Stanley Cupin voittamisesta vuonna 2006 ja hänet palkittiin myös NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi. Alun perin Eric Staal ajatteli, että Montreal Canadiens Pelipaita olisi viimeinen asia, joka muistetaan. Hän ei odottanut Florida Panthersin antavan hänelle uutta mahdollisuutta palata.

Vaikka Eric Staal vaihdettiin Montreal Canadiensiin vuonna 2021, hänellä ei ole mitään mahdollisuuksia. Florida Panthers antoi Eric Staalille mahdollisuuden esiintyä uudelleen, ja hän toivoo voivansa auttaa joukkuetta. Eric Staal ei odottanut pelaavansa samassa joukkueessa nuoremman veljensä kanssa, ja hän toivoo, että Florida Panthers voi täyttää unelman tämän kauden pudotuspeleissä. Kahden viime kauden aikana Florida Panthers teki hyviä runkosarjatuloksia, mutta molemmat hävisivät pudotuspeleissä.

Katsotuimmat tuotteet