Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Jääkiekon ja syövän yhteys
16 Nov

Jääkiekon ja syövän yhteys

Monet ihmiset voivat kunnioittaa ja rakastaa jääkiekkoa, mikä on erottamaton tämän lajin panoksesta yhteiskunnalle. Jääkiekon syöväntorjuntatoiminta on jatkunut ja jokaisella joukkueella on erityinen syövän vastainen hyväntekeväisyysjärjestö. Jääkiekkoilijat inspiroivat monia syöpätaistelijoita, jotka saavat Jääkiekko Pelipaidat ja sponsorirahoja eri joukkueilta. Tänä vuonna jokainen joukkue juhlii festivaalia ainutlaatuisella tavalla, ja monet joukkueet ovat suunnitelleet ainutlaatuisia purppuraisia ​​lämpö pelipaidat lapsille.

Violetti edustaa uudestisyntymisen merkitystä melankoliassa, ja ihmiset arvostavat ajan kulumista entistä enemmän elämän ymmärtämisen jälkeen. Tämä violetti Pittsburgh Penguins Pelipaita edustaa kaikkien pelaajien tulevaisuuden kaipuuta, ja he odottavat myös syöpää taistelevien kohtaavan aktiivisesti kaikki vaikeudet. Jääkiekko on suhteellisen vaarallinen laji. Monet pelaajat kohtaavat terveysongelmia eläkkeelle siirtymisen jälkeen, joten terveenä oleminen merkitsee jääkiekolle paljon.

Jokainen joukkue kerää varoja eri tavoin lahjoittaakseen apua tarvitseville ihmisille, joista suurin osa on huutokaupata joukkueen NHL Pelipaidat. Washington Capitals järjesti lasten kanssa syövän vastaisen luistelutapahtuman saadakseen ihmiset tietoisiksi elämän monimuotoisuudesta. Syöpä on monille ihmisille tragedian alku, mutta ihmiset voivat aina voittaa ne vahvalla tahdolla. Mentaliteetti on tärkein asia, johon ihmisten tulisi elämässä kiinnittää huomiota. Monet syövät johtuvat mielenterveysongelmista.

Katsotuimmat tuotteet