Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Jack Campbell siirtyy Edmonton Oilersiin viideksi vuodeksi
31 Aug

Jack Campbell siirtyy Edmonton Oilersiin viideksi vuodeksi

Toronto Maple Leafs ei voinut antaa Jack Campbellille kaikkea mitä halusi, joten joukkue lopulta luopui hänestä. Alunperin Jack Campbell halusi jatkaa Toronto Maple Leafs Pelipaita yllään, mutta kun joukkue allekirjoitti Matt Murrayn, hänestä tuntui syvästi, ettei hän voinut palata takaisin. Jack Campbell on erittäin vahva maalivahti, joten monet joukkueet haluavat kutsua hänet. Jack Campbellin pitkän harkinnan jälkeen hän päätti lopulta käyttää Edmonton Oilers Pelipaita.

Edmonton Oilers pelasi viime kaudella pudotuspeleissä, ja Jack Campbell luottaa siihen, että tämä joukkue voi tuottaa hyviä tuloksia. Jack Campbell pitää Kanadan jääkiekkokulttuurista ja ilmastosta, joten hänen ensimmäinen valintansa on jäädä maalle. 30-vuotias Jack Campbell on käynyt läpi kolme joukkuetta ja Edmonton Oilers on erittäin luottavainen hänen laadussaan. Edmonton Oilersin kanssa viisivuotisen 25 miljoonan dollarin sopimuksen allekirjoittanut Jack Campbell on kiitollinen joukkueen luottamuksesta.

Muuttaako Jack Campbellin lisääminen Edmonton Oilersin yleistä vahvuutta? Kaikki ovat erittäin toiveikkaita, että tämä joukkue voi saada takaisin mestaruuden. Edmonton Oilers eteni vahingossa läntisen konferenssin finaaliin viime kaudella, mikä antoi joukkueelle lisää luottamusta tämän nuorten pelaajien ryhmän vahvuuteen. Vaikka Edmonton Oilers hävisi Colorado Avalanchelle, se oli ensimmäinen kerta moneen vuoteen, kun se eteni läntisen konferenssin finaaliin.

Katsotuimmat tuotteet