Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Joukkue ei vahingossa voita 13 peliä peräkkäin
23 Nov

Joukkue ei vahingossa voita 13 peliä peräkkäin

NHL:n faneja järkytti tällä kaudella eniten New Jersey Devils, joka on saavuttanut tällä kaudella 13 ottelun voittoputken. Aiemmin monet fanit ajattelivat, että New Jersey Devils oli vain onnekas, ja heidän vahvuutensa ei ollut kovin vahva. Tässä New Jersey Devilsin ja Edmonton Oilersin välisessä pelissä saat kaikkien nähdä tavallisen joukkueen nopean kasvukyvyn. Jopa Edmonton Oilersin valmentaja valitti New Jersey Devilsin vahvuutta luullen, että vastustaja on nuori ja nopeasti kasvava joukkue, ja sitten heistä tulee yksi liigan tehokkaimmista vastustajista.

Tällä hetkellä New Jersey Devils on tehnyt ennätyksen joukkueen historiassa, ja he työskentelevät kovemmin saavuttaakseen läpimurron. Joukkue ei voi voittaa 13 peliä peräkkäin vahingossa, ja nämä New Jersey Devils Pelipaita pukeutuvat pelaajat ovat todistaneet kaiken käytännön toimilla. New Jersey Devils ei ole tehnyt näin hyvää tulosta yli kymmeneen vuoteen. Heidän kahdeksan ottelun voittoputki matkalla loi myös joukkueen historian parhaan ennätyksen 13 vuoteen.

New Jersey Devils on tällä hetkellä liigassa ensimmäinen, ja heillä on loistava mahdollisuus edetä pudotuspeleihin tällä kaudella. New Jersey Devils ei ole edennyt pudotuspeleihin sitten vuoden 2013, ja he todennäköisesti käyttävät NHL Pelipaidat uudelleen 10 vuoden kuluttua. Kokemus Colorado Avalanchen voittamisesta viime kaudella antoi New Jersey Devilsille paljon itseluottamusta, ja he uskovat, että kova työ kannattaa ehdottomasti. Vaikka New Jersey Devilsillä on vain joukko tavallisia pelaajia, vuosien jatkuvan jauhamisen ja kokemuksen kertymisen jälkeen heidän tarkoituksensa on sulautunut vahvaksi voimaksi.

Katsotuimmat tuotteet