Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Kanadan jääkiekko on hitaasti korvattu muilla liigoilla
06 Feb

Kanadan jääkiekko on hitaasti korvattu muilla liigoilla

NHL: ssä tämän kilpailukauden jälkeen tulostaulukon jokaisen joukkueen pisteet ovat muuttuneet. Tällä kaudella NHL on jaettu neljään divisioonaan. Jokaisen divisioonan ensimmäinen sija on Boston Bruins, Colorado Avalanche, Toronto Maple Leafs ja Tampa Bay Lightning. Boston Bruins sijoittui jälleen ensimmäiseksi itäkonferenssissa, ja he ovat esiintyneet hyvin runkosarjassa joka kausi.

Tällä hetkellä pisteiden ero kunkin joukkueen välillä on hyvin pieni. Toronto Maple Leafs ja Montreal Canadiens kilpailevat molemmat ensimmäisestä sijasta. Kauan sitten Toronto Maple Leafs Pelipaita ja Montreal Canadiens Pelipaita olivat jääkiekkoilijoiden suosikkeja. Sekä väri että tyyli täyttävät kaikkien tarpeet. Valitettavasti viimeisten 10 vuoden aikana näiden kahden joukkueen suorituskyky ei ole saavuttanut vakaata tilaa, ja heidän asemansa liigassa on vähitellen korvattu muilla joukkueilla.

Jääkiekon alkuperäinen alkuperä oli Kanada, mutta valitettavasti American League ylitti tämän urheilulajin. Kanadalla oli aikaisemmin kolme tunnettua joukkuetta Toronto Maple Leafs, Montreal Canadiens ja Edmonton Oilers, mutta nyt näiden joukkueiden on vaikea esiintyä jälleen hyvin. Vuosi 2021 on maailman muutoksen ja muutoksen aika. Voivatko Toronto Maple Leafs ja Montreal Canadiens tarttua tilaisuuteen muuttaa historiallisia ennätyksiä?

Katsotuimmat tuotteet