Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Kilpailu Vegas Golden Knightsin ja Saint Louis Bluesin välillä tällä kaudella
22 Feb

Kilpailu Vegas Golden Knightsin ja Saint Louis Bluesin välillä tällä kaudella

Tämän kauden NHL-pelissä jokaisen divisioonan joukkueet kilpailevat pisteistä. Läntisen konferenssin Vegas Golden Knightsissa ja Colorado Avalanchessa kahden joukkueen pelaajat taistelivat pelin voittamiseksi pelin alussa. Loppujen lopuksi Colorado Avalanche kukisti Vegas Golden Knightsin 3-2, ja joukkue kukisti vastustajansa molemmissa peleissä.

Vegas Golden Knights ja Colorado Avalanche ovat molemmat joukkueita, jotka ovat edistyneet nopeasti viime vuosina, ja he ovat kasvattaneet joukko nuoria kykyjä. Näistä Nathan MacKinnonin, Mikko Rantasen ja Cale Makarin erinomaisen suorituskyvyn vuoksi Colorado Avalanche Pelipaita on suosittu nuorten fanien keskuudessa. Vaikka Vegas Golden Knights Pelipaita ovat juuri ilmestyneet markkinoilla muutaman vuoden ajan, joukkueen erinomainen suorituskyky on täysin valloittanut yleisön sydämet.

Tällä hetkellä läntisen konferenssin ensimmäinen sija on Saint Louis Blues, mutta pistemäärä muutaman parhaan joukossa on hyvin pieni. Saint Louis Bluesista, Vegas Golden Knightsista ja Colorado Avalanchesta tuli tämän kauden suurimmat kilpailijat, ja he kaikki toivovat voittavansa lopullisen voiton. Saint Louis Bluesin entinen kapteeni on nyt liittynyt Vegas Golden Knightsiin. Viime kerralla kaksi joukkuetta kilpailivat, Saint Louis Blues voitti. Valitettavasti toinen peli viivästytti peliä. Vegas Golden Knights -mestaruus unelmansa varten joukkue kutsui Alex Pietrangelon mukaan. Jos Alex Pietrangelo haluaa voittaa mestaruuden, hänen täytyy ensin voittaa Saint Louis Blues ja tulla länsikonferenssin ykköseksi.

Katsotuimmat tuotteet