Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Kuinka Ovechkinin ja Darcy Kuemperin yhdistelmä toimii
07 Sep

Kuinka Ovechkinin ja Darcy Kuemperin yhdistelmä toimii

Colorado Avalanche päätyi luopumaan Darcy Kuemperista kahdessa erinomaisessa maalivahtissa jättäen joukkueen Pavel Francouzin kanssa. Viime kauden pudotuspelien finaalissa Pavel Francouzin upea torjunta- ja sieppaussuoritus on liikuttanut syvästi joukkueen johtajien päättäväisyyttä. Joten joukkueen paremman tulevaisuuden vuoksi Colorado Avalanche päätti asettaa Pavel Francouzin avauskokoonpanon maalivahtiksi. Darcy Kuemperin sopimus Colorado Avalanchen kanssa oli myös umpeutumassa, joten Pavel Francouz käytti pudotuspeleissä parhaan mahdollisuuden muuttaa kohtaloaan.

Vaikka Darcy Kuemper riisui vastahakoisesti Colorado Avalanche Pelipaita hyvästelläkseen, Washington Capitals suosi häntä silti. Viime kausi oli ensimmäinen kerta muutamaan vuoteen, kun Washington Capitals ei päässyt pudotuspeleihin, joten heidän on tehtävä paljon säätöjä tänä kesänä. Washington Capitals on tuonut uusia pelaajia useiden hyökkääjien loukkaantumisten vuoksi. Tämä kausi on Ovetshkinin 18. kausi Washington Capitals Pelipaita, ja hän on edelleen vahva voima joukkueessa.

Ovetshkin haluaa auttaa Washington Capitalsia voittamaan toisen Stanley Cupin ennen eläkkeelle jäämistä, joten hän on iloinen saadessaan Darcy Kuemperin mukaan. Darcy Kuemper on myös iloinen Ovechkinin tuesta heidän työskenteleessään yhdessä saavuttaakseen tavoitteensa. Colorado Avalanche auttoi Darcy Kuemperia saavuttamaan uransa ensimmäisen Stanley Cup -tittelinsä, ja hän purjehtii vielä viideksi vuodeksi seuraavaa kunniaa varten.

Katsotuimmat tuotteet