Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Loistava suoritus Carolina Hurricanesin maalivahtilta Pjotr Kochetkovilta
18 Nov

Loistava suoritus Carolina Hurricanesin maalivahtilta Pjotr Kochetkovilta

Vanhemman sukupolven hienot maalivahtit ovat hitaasti vetäytyneet vahvimmista joukkueista, kun taas nuorempi maalivahtipolvi on vähitellen parantunut. Carolina Hurricanesin ja Chicago Blackhawksin välisessä ottelussa 23-vuotias Pjotr ​​Kochetkov teki uransa ensimmäisen puhtaan pelin yhdessä ottelussa. Tämä oli Pjotr ​​Kochetkovin toinen NHL-ottelu, eikä hän koskaan uskonut rikkovansa ennätystä. Pjotr ​​Kochetkov puki virallisesti Carolina Hurricanes Pelipaita tänä vuonna debytoikseen NHL:ssä. Edellisen vuoden hän harjoitteli muissa liigapeleissä.

Pjotr ​​Kochetkov aloitti ammattilaisuransa vuonna 2016 ja hän pitää maalivahtipaikasta erittäin paljon. Kun Pjotr ​​Kochetkov liittyi vuoden 2019 NHL-draftiin, hän oli erittäin iloinen Carolina Hurricanesin valinnasta. Tuolloin Pjotr ​​Kochetkov toivoi alun perin pukeutuvansa Washington Capitals Pelipaita, mutta valitettavasti tämä joukkue ei valinnut häntä. Koska monien venäläisten jääkiekkoilijoiden mielessä Aleksanteri Ovetshkin on heidän ihailtuin idolinsa, joten Pjotr ​​Kotšetkovkin toivoo pääsevänsä Washington Capitalsiin.

Pjotr ​​Kochetkov oli hyvin surullinen, kun Colorado Avalanche katkaisi Carolina Hurricanesin voittosarjan tällä kierroksella. Carolina Hurricanes haluaa vakauttaa tavoitteensa edetä finaaliin tällä kaudella, ja heidän ensimmäinen tehtävänsä on voittaa viime kauden mestari Colorado Avalanche. Pjotr ​​Kochetkovin refleksit ja ennakointi ovat erinomaisia, ja yksimielisyys on, että hänen uransa paranee paljon lähivuosina.

Katsotuimmat tuotteet