Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Los Angeles Kings on onnekas hankkiessaan Kevin Fialan vuonna 2022
22 Dec

Los Angeles Kings on onnekas hankkiessaan Kevin Fialan vuonna 2022

2022 lähenee loppuaan, ja Los Angeles Kingsin onnellisin asia tänä vuonna on vaihtaa hyökkääjä Kevin Fiala. Vaikka saadakseen Kevin Fialan, Los Angeles Kings maksoi vuoden 2022 ensimmäisen kierroksen valinnan ja 20-vuotiaan nuoren pelaajan Brock Faberin, mutta nyt joukkue on erittäin tyytyväinen nähdessään hänen erinomaisen suorituksensa. Kun Los Angeles Kings tarjosi Kevin Fialalle seitsemän vuoden sopimusta, hän päätti pukea päälle tämän mustan NHL Pelipaidat aloittaakseen vastahyökkäyskauden.

Kevin Fiala valittiin Nashville Predatorsista vuoden 2014 draftissa ja vaihdettiin sitten Minnesota Wildiin vuonna 2019. Kumpikaan joukkue ei kiinnitä paljon huomiota Kevin Fialan vahvuuteen, koska pelaajalla ei ole juurikaan tilaa kehittyä. Joten kun Kevin Fiala vaihtoi hänen tiiminsä toisen kerran, hän tunsi olonsa erittäin turhautuneeksi ja hänen itseluottamus kärsi kovasti.

Kevin Fiala on erittäin iloinen voidessaan tavata oikean joukkueen uransa kolmannessa vaihdossa, joten hänen voimansa on käytetty tehokkaasti. Nyt Kevin Fiala on erittäin onnellinen joka kerta, kun hän pukee päälleen Los Angeles Kings Pelipaita. Hän ei ole vain saanut tunnustusta, vaan myös hänen sisäinen itseluottamus on palannut. Tällä Los Angeles Kingsin ja Anaheim Ducksin välisellä pelikierroksella Kevin Fiala kohtasi äärimmäisiä sieppauksia vastustajan kolmelta puolustajalta ja maalivahtilta. Hän sprintti kaikella voimallaan, ei pelännyt fyysistä vastakkainasettelua, ja synnytti upean maalin neljän vastustajan halkeamissa. Lopulta Los Angeles Kings voitti Anaheim Ducksin 4-1, ja joukkue voitti kolme peräkkäistä voittoa. Kevin Fialasta tuli myös joukkueen välttämätön päävoima.

Katsotuimmat tuotteet