Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Los Angeles Kings on vakuuttunut pääsevänsä pudotuspeleihin jälleen tällä kaudella
24 Aug

Los Angeles Kings on vakuuttunut pääsevänsä pudotuspeleihin jälleen tällä kaudella

Viime kauden suurin yllätys oli se, että Los Angeles Kings pääsi pudotuspeleihin, koska hän ei ollut vuosiin missannut tällaisen finaalin. Pudotuspeleihin pääseminen on antanut Los Angeles Kings Pelipaita pelaajille luottamusta siihen, että tällä kaudella on tulossa suurempi läpimurto. On kulunut 10 vuotta siitä, kun Los Angeles Kings voitti viimeksi Stanley Cupin, ja he keräävät jälleen joukon upeita nuoria pelaajia.

Dustin Brown ja Justin Williams Los Angeles Kingsin viimeisestä Stanley Cupin voittaneesta joukkueesta ovat lähteneet, mutta Anže Kopitar, Jonathan Quick ja Drew Doughty ovat edelleen joukkueessa. Viime vuosina näiden vanhojen pelaajien johdolla joukkueen nuoret pelaajat ovat kasvaneet nopeasti. Vaikka Jääkiekko Pelipaidat yhdessä pukeneet joukkuetoverit ovat vaihtuneet, vanhat pelaajat uskovat, että niin kauan kuin he kaikki ovat menossa kohti samaa tavoitetta, kova työ tuottaa aina tulosta.

Useita vuosia hiljaa ollut Los Angeles Kings ajattelee edelleen usein loistokautta vuosien 2011-2013 välillä. Näiden kahden vuoden aikana valmentaja Darryl Sutterin johdolla joukkue loi ensimmäisen mestaruuden joukkueen historiassa. Darryl Sutter valmentaa nyt Calgary Flamesia, ja hän on pelannut siinä joukkueessa loistavasti. Darryl Sutter oli iloinen nähdessään Los Angeles Kingsin pudotuspeleissä viime kaudella, mutta he molemmat hävisivät Edmonton Oilersille. Uusi kausi edustaa uutta toivoa, ja Los Angeles Kings luottaa siihen, että he kohtaavat Calgary Flamesin pudotuspeleissä.

Katsotuimmat tuotteet