Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Menestys on seurausta jatkuvasta epäonnistumisesta
08 Jan

Menestys on seurausta jatkuvasta epäonnistumisesta

Tällä kierroksella Colorado Avalanche voitti Winnipeg Jetsin jälleen isolla pisteellä 7-1. Colorado Avalanche on parantunut merkittävästi viimeisen kuukauden aikana, ja joukkue on noussut divisioonan kolmannelle sijalle. Gabriel Landeskogin, Nathan MacKinnonin ja Mikko Rantasen täydellisellä yhteistyöllä joukkue voitti upean voiton. Heistä kolmesta on tullut toisiaan täydentävä yhdistelmä kentällä, ja heidän välinen hiljainen ymmärrys tekee vastustajista moitteeton.

Gabriel Landeskog, Nathan MacKinnon ja Mikko Rantanen toivovat kaikki kovasti tätä Colorado Avalanche Pelipaita. Heidän unelmansa ovat odottaneet vuosia. Colorado Avalanche on leijunut pudotuspeleissä vuosien ajan, ja heidän on vaikea edetä finaaliin. Tämän kauden alussa Colorado Avalanchen hidas tila ilmaantui uudelleen, ja pelaajat näyttivät menettävän taistelutavoitteensa. Myöhemmin valmentaja Jared Bednarin rohkaisemana nämä nuoret pelaajat vahvistivat jälleen uskoaan sydämessään, ja he kohtasivat rohkeasti epäonnistumisen seurauksen.

Pelaajien mentaliteetilla on usein erittäin tärkeä rooli pelissä. Jos pelaajat ovat menettäneet voittoasenteensa NHL Pelipaidat, kuinka he voivat voittaa pelin? Koska pelissä on vain yksi joukkue, joka voittaa lopulta, monet joukkueet kohtaavat tappion. On normaalia, että Colorado Avalanchen nuoret pelaajat haaveilevat tappiosta muutaman vuoden ajan toivolla. Kuinka moni joukkue on saavuttanut vain unelman mestaruudesta 50 vuodessa.

Katsotuimmat tuotteet