Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Mielenkiintoinen peli Pittsburgh Penguinsin ja Boston Bruinsin välillä
04 Jan

Mielenkiintoinen peli Pittsburgh Penguinsin ja Boston Bruinsin välillä

Pittsburgh Penguins ja Boston Bruins eivät ole olleet kilpailijoita pitkään aikaan, ja heillä on iso peli tänä uudenvuodenaattona. Lopulta Boston Bruins voitti Pittsburgh Penguinsin 2-1. He täyttivät fanien odotukset ja aloittivat ankaran taistelun. Kun Boston Bruins vaihtoi valmentajaa tällä kaudella, joukkueen vahvuus on parantunut huomattavasti. Pittsburgh Penguins säilyttää edelleen keskimääräisen vahvuuden, he haluavat päästä pudotuspeleihin tällä kaudella, heidän on työskenneltävä kovemmin saadakseen mahdollisuuden.

Tässä pelissä pelaajat pukeutuvat retro Boston Bruins Pelipaita. Uuden vuoden alkaessa pelaajat pukevat punaiset sukat jalkaan maskottia edustamaan ja toivottavat hyvää terveyttä uudelle vuodelle. Pelin aikana Pittsburgh Penguins Pelipaita pukeneet pelaajat olivat täynnä energiaa. He kaikki halusivat voittaa Boston Bruinsin. Harmi, että Pittsburgh Penguins hävisi pelin. He eivät voittaneet Boston Bruinsia saadakseen takaisin voiton ilon.

Pittsburgh Penguinsilla tai Boston Bruinsilla ei näinä vuosina ollut mahdollisuutta edetä finaaliin, ja ihmiset ovat vähitellen unohtaneet heidän historiansa erinomaiset saavutukset. Pittsburgh Penguins on voittanut mestaruuden kahdesti peräkkäin historiassa, ja se menetti asteittain etunsa vuoden 2017 jälkeen. Boston Bruins on yksi NHL:n vanhimmista joukkueista, eivätkä he ole voineet Stanley Cupia uudelleen yli kymmeneen vuoteen. Vuodesta 2013 lähtien Boston Bruinsin vahvuus ei ole ollut vakaa, ja he ovat myös menettäneet pätevyytensä noustakseen tasaisesti pudotuspeleihin.

Katsotuimmat tuotteet