Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Miro Heiskanen jatkaa Dallas Starsissa
23 Sep

Miro Heiskanen jatkaa Dallas Starsissa

Dallas Stars ei päässyt pudotuspeleihin viime kaudella, ja vahvuusero kahden kauden välillä on erittäin suuri. Vuonna 2020 Dallas Stars eteni lopulliseen Stanley Cupin finaaliin, mutta kaudella 2021 he putosivat suoraan pudotuspeleihin. Yleisö ymmärtää edelleen Dallas Starsin voiman heikkenemisen. Loppujen lopuksi epidemian viruksen hallinnassa tapahtui sarja keskeytyksiä pelaajien keskuudessa. Viime kauden kauhea ennätys on antanut suuren iskun Dallas Starsille, ja he valmistautuvat hyvin uuden kauden ensimmäiseen peliin.

Tänä kesänä Dallas Stars uudisti Miro Heiskasen 8-vuotisella sopimuksella, jonka hinta oli 67,6 miljoonaa dollaria. Hän on erittäin hyvä puolustava vartija. Vuonna 2016 Miro Heiskanen pukeutui Dallas Stars Pelipaita ja esiintyi pelissä. Neljän vuoden jatkuvan kokemuksen jälkeen hän pelasi erittäin hyvän esityksen vuoden 2020 pudotuspeleissä. Tällä hetkellä 22-vuotias Miro Heiskanen on erittäin suosittu kaikkien keskuudessa, ja hänen yllään oleva numero 4 NHL Pelipaidat on myös monien tykkääjien ostama.

Nyt Dallas Starsin erinomaiset pelaajat ikääntyvät. Jotkut pelaajat, kuten Jason Robertson, Miro Heiskanen ja Roope Hintz, ovat alle 25 -vuotiaita. Dallas Stars jäi käyttämättä parasta aikaa voittaa vuoden 2020 mestaruus, joten voivatko he silti luottaa näiden nuorten ja vanhojen pelaajien yhteistyöhön päästäkseen finaaliin? Kaikki odottavat innolla Dallas Stars -peliä, he voivat aina tuoda upeita kaksintaisteluja yleisölle.

Katsotuimmat tuotteet