Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Miro Heiskanen toivoo tulevansa loistavaksi puolustajaksi
06 Sep

Miro Heiskanen toivoo tulevansa loistavaksi puolustajaksi

Tänä vuonna Miro Heiskanen jäi jälleen Norris Trophyn voittamatta, ja hän on edelleen hieman pettynyt. 24-vuotias Miro Heiskanen on käyttänyt Dallas Stars Pelipaita kuusi vuotta. Tänä aikana hän on edelleen yrittänyt murtautua ja parantaa kykyjään. Puolustajana Miro Heiskanen on saavuttanut erinomaisia tuloksia vuosien varrella ja hänestä on tullut jopa erinomainen päävoima Dallas Starsin nousussa. Vuonna 2021 Dallas Stars teki Miro Heiskasen kahdeksanvuotisen pitkäaikaisen sopimuksen, jonka arvo on 67,6 miljoonaa dollaria, mikä riittää osoittamaan, että joukkue arvostaa häntä.

Dallas Starsin vuoden 2020 heikon suorituksen jälkeen joukkue eteni seuraavalla kaudella 2021–2023 jälleen pudotuspeleihin kilpaillakseen mestaruudesta. Viime kaudella Dallas Stars hävisi mestaruussarjan Vegas Golden Knightsille ja menetti mahdollisuuden edetä uudelleen finaaliin. Vaikka Miro Heiskanen teki 73 pistettä 11 maalilla ja 62 syötöllä, rikkoen Dallas Starsin puolustajan yhden kauden aikana tekemien pisteiden ennätyksen, hän oli silti hieman pettynyt.

Miro Heiskanen toivoo pääsevänsä liigan parhaaksi puolustajaksi nro 4 -NHL Pelipaidat, mutta hän ei ole silti unohtanut joukkueen tehtävää. Vaikka Miro Heiskanen haluaakin tulla tunnustetuksi NHL:n parhaaksi bluelineriksi, hän ei anna henkilökohtaisten tavoitteidensa varjostaa Dallas Starsin mestaruuspyrkimyksiä. Miro Heiskanen ei luopunut unelmansa tavoittelusta, hän sanoi vakavasti: "Kuten hän aina sanoi, hän teki kovasti töitä auttaakseen joukkuetta voittamaan Stanley Cupin, mutta olisi hienoa saada mahdollisuus voittaa Norris Trophy, toivottavasti ensi vuonna Jatketaan työskentelyä yhdessä, tiimitoverit.

Katsotuimmat tuotteet