Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
NHL: n tämänhetkinen pisteiden tilanne joukkueiden välillä
29 Jan

NHL: n tämänhetkinen pisteiden tilanne joukkueiden välillä

NHL-peli on täydessä vauhdissa, ja Tampa Bay Lightning hävisi jälleen tällä kierroksella 0-1 Carolina Hurricanesille. Tampa Bay Lightningin ja Carolina Hurricanesin välinen ottelu antoi yleisölle vilauksen maalivahdin voimasta ja voimasta. Molemmat maalivahit pitivät maalia lujasti. Jatkoihin asti Carolina Hurricanes kukisti Tampa Bay Lightningin yhdellä maalilla.

Montreal Canadiens on saavuttanut hyviä tuloksia uudella kaudella, ja joukkueen tila on myös erittäin kuuma. Montreal Canadiens on voittanut 5 peliä ja hävinnyt 2 jatkoa. Joukkueen vakaa suorituskyky on voittanut useampien fanien luottamuksen. Montreal Canadiens Pelipaita on rakastanut eniten faneja vuosien varrella, ja joukkueella on myös pisin jääkiekkokulttuuri. Montreal Canadiens ei ole päässyt Stanley Cupin finaaleihin uudelleen monien vuosien ajan, ja joukkue on innokas tekemään läpimurto vuonna 2021.

Dallas Stars voitti jälleen Detroit Red Wingsin 7-3, ja joukkue voitti 4 peräkkäistä peliä. Dallas Stars on luonut suuria tuloksia näissä peleissä, ja joukkueen voima on vahvistumassa. Viime kaudesta lähtien monet fanit ovat pitäneet Dallas Stars Pelipaita nopeasti, ja heidän tämän kauden pelinsä ovat saaneet monet katsojat rakastumaan tähän joukkueeseen. Tampa Bay Lightning- ja Dallas Stars -ottelut on lykätty, ja kaikki odottavat innolla tämän ottelun alkua.

Katsotuimmat tuotteet