Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
New York Rangers jatkaa hyvässä kunnossaan ja lähti jälleen liikkeelle
03 Jan

New York Rangers jatkaa hyvässä kunnossaan ja lähti jälleen liikkeelle

13 päivän tauon jälkeen joukkueiden suoritukset pelissä muuttuivat jälleen. Vegas Golden Knights, Washington Capitals ja Tampa Bay Lightning hävisivät kaikki vastustajilleen pelissä, he eivät jatkaneet vuoden 2021 hyvää muotoa. New York Rangers on edistynyt tällä kaudella eniten. He voittivat Tampa Bay Lightningin 4-0 vuoden 2022 ensimmäisessä ottelussaan. New York Rangers Pelipaita pukeneet vanhat fanit hurrasivat kaikki iloisina. He uskovat, että joukkue luo uusia ihmeitä tällä kaudella.

Tässä pelissä Mika Zibanejad teki jälleen kaksi maalia, ja hänen suoritusnsa tällä kaudella järkytti kaikkia. Mika Zibanejad, jonka Ottawa Senators hylkäsi aiemmin, ei odottanut hänestä tulevan niin loistava pelaaja viisi vuotta myöhemmin. Mika Zibanejad arvostaa edelleen sitä Ottawa Senators Pelipaita, joka edustaa hänen nuorekasta ja tietämätöntä 5 vuotta. Mika Zibanejad ei paheksu Ottawa Senatorsia siitä, että he kohtelevat häntä kauppana. Loppujen lopuksi hän ei ollut kovin hyvä tuolloin.

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella Tampa Bay Lightningin vastustaja teki nollan. Heidän on pohdittava syvästi pelin jälkeen. New York Rangers on vastustaja, jota Tampa Bay Lightning ei ole tavannut pudotuspeleissä, joten tämän pelin suurempi merkitys on ymmärtää vastustajan vahvuus. Tampa Bay Lightning on joukkue, joka voi ottaa oppia epäonnistuneista peleistä, ja kaikki uskovat pelaavansa paremman pelin seuraavan kerran, kun he kohtaavat New York Rangersin.

Katsotuimmat tuotteet