Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Paul Maurice jättää Winnipeg Jetsin vapaaehtoisesti
18 Dec

Paul Maurice jättää Winnipeg Jetsin vapaaehtoisesti

Kun Winnipeg Jets korvasi valmentaja Dave Lowryn, joukkue hävisi silti 2-5 Washington Capitalsille. Winnipeg Jetsin valmentajan vaihto vaikuttaa suoraan pelaajien mentaliteettiin ja heidän pelitilannensa on erittäin epävakaa. Paul Maurice valmentaa Winnipeg Jetsiä 8 vuotta, ja pelaajat ovat hänelle kiitollisia. Ja Dave Lowry on juuri liittynyt tiimiin yli vuodeksi, hän korvasi Paul Mauricen. Pelaajien mentaliteetti on edelleen vihaisessa tilassa, eivätkä he pidä uudesta valmentajasta.

Paul Maurice oli tehnyt hyvää työtä pohtiessaan pelaajien kanssa lähtiessään, ja hänestä tuntui, että hänen oli aika jättää joukkue. Paul Maurice on työskennellyt lujasti valmentaakseen Winnipeg Jetsissä kahdeksan vuoden ajan, eikä hänen energiansa ja aivonsa ole koskaan ajatelleet parempaa tapaa edistää pelaajien kasvua. Paul Maurice uskoo, että Dave Lowry on valmentaja, jolla on ideoita. Joukkueen tulevan kehityksen vuoksi hän on valmis jättäytymään pois tällä hetkellä.

Paul Maurice kosketti Winnipeg Jets Pelipaita, joka oli seurannut häntä monta vuotta, ja pidätti kyyneleitä ja sanoi hyvästit kaikille. Paul Maurice muisteli, kun hän liittyi ensimmäisen kerran Winnipeg Jetsiin vuonna 2014, hän johti joukkueen ensimmäistä kertaa pudotuspeleihin. Tuolloin Paul Maurice ajatteli voivansa luoda tänne uuden kunnian aikakauden, mutta valitettavasti hän ei kuitenkaan lopulta toteuttanut unelmaansa. Paul Mauricen paras ennätys säilyi Carolina Hurricanes Pelipaita, kun se eteni Stanley Cupin finaaliin. Paul Maurice tiesi, että hän oli menettänyt toivon ja innostuksen Winnipeg Jetsia kohtaan, joten hänen lähtönsä oli oikea valinta.

Katsotuimmat tuotteet