Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Pittsburgh Penguins edistyi hyvin tällä kaudella
27 Mar

Pittsburgh Penguins edistyi hyvin tällä kaudella

NHL: n runkosarjan tällä kierroksella Pittsburgh Penguins voitti Buffalo Sabresin 4-0 molemmissa peleissä. Pittsburgh Penguins edistyi tällä kaudella suuresti, ja joukkue on tällä hetkellä idän konferenssin kolmannella sijalla. Buffalo Sabres sijoittui itäisen konferenssin viimeiseksi 6 voitolla ja 26 häviöllä, ja joukkueen 16 pisteestä tuli huonoin ennätys koko liigassa.

Pittsburgh Penguins voitti Stanley Cupin peräkkäin kaudella 2015-2017. Noiden kahden vuoden aikana monet katsojat pitivät heidän NHL Pelipaidat. Pittsburgh Penguins Pelipaita on sarjakuvamainen logo, ja kirkkaat mustat, valkoiset ja keltaiset sävyt näyttävät erittäin eläviltä. Pittsburgh Penguins - pelipaidat lapsille myynti on ollut erittäin hyvää vuosien varrella. Sekä väri että kuvio-logo täyttävät lasten tarpeet.

Pittsburgh Penguins toivoo palata finaaliin tällä kaudella. He eivät ole pelanneet hyvin kolme vuotta. Pittsburgh Penguins on 4 pisteen päässä ensimmäisestä sijasta, ja joukkue on varma, että he voivat palauttaa pisteet. Pittsburgh Penguins yllätti jälleen yleisön tällä kaudella. Voivatko he rikkoa uusia historiallisia ennätyksiä?

Katsotuimmat tuotteet