Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Pittsburgh Penguins voitti New York Islandersin kolmessa peräkkäisessä ottelussa
31 Mar

Pittsburgh Penguins voitti New York Islandersin kolmessa peräkkäisessä ottelussa

Viime NHL: n runkosarjassa Pittsburgh Penguins pysyi voittamattomana viidessä ottelussa, ja joukkueen pisteet ovat olleet samat kuin toinen. New York Islanders ja Pittsburgh Penguins eivät voittaneet kolme peräkkäistä peliä. Ensimmäinen ottelu oli tasan ja Pittsburgh Penguins voitti seuraavat kaksi peliä. Yleisö seurasi Pittsburgh Penguins Pelipaita käyttävien pelaajien sankarihenkistä kenttää, ja kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että heillä oli toivoa palata finaaliin tällä kaudella.

Tällä hetkellä itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguinsin suurin kilpailija on Washington Capitals. Washington Capitals on saavuttanut hienoja tuloksia tällä kaudella, ja heidän muodonsa on palannut takaisin. Kaikki muistivat Alexander Ovechkinin komean ulkonäön, joka oli pukeutunut Washington Capitals Pelipaita ja poiminut jääkiekkomailan muutama vuosi sitten. Tuolloin hänestä tuli monien nuorten fanien idoli. Vaikka nykyinen Alexander Ovechkin kasvaa iässä, hänen voimansa on edelleen mestareiden asiantuntija.

Kolmen ottelun perusteella New York Islanders ei ole enää Pittsburgh Penguinsin vastustaja. Kuukausi sitten Pittsburgh Penguins hävisi New York Islandersille ja Washington Capitalsille. Tässä kuussa he ovat onnistuneesti voittaneet New York Islandersin. Pittsburgh Penguins ei voi tavata Washington Capitalsia vasta tämän ajanjakson aikana ensi kuussa. Heidän on kerättävä kokemuksia jokaisesta pelistä tämän kuukauden aikana, jotta heillä olisi paremmat mahdollisuudet voittaa Washington Capitals.

Katsotuimmat tuotteet