Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Saint Louis Blues ei uusinut kapteenia Alex Pietrangeloa menetettyään pelin viime kaudella
14 Oct

Saint Louis Blues ei uusinut kapteenia Alex Pietrangeloa menetettyään pelin viime kaudella

Saint Louis Blues pääsi pudotuspeleihin ensimmäisellä paikalla läntisen konferenssin pisteissä viime kaudella, mutta valitettavasti he eivät pelanneet hyvin seuraavissa peleissä. Saint Louis Blues teki pelaajan säätöön voittamatta peräkkäisiä mestaruuskilpailuja, ja joukkue luopui sopimuksen jatkamisesta kapteeni Alex Pietrangelon kanssa. Alex Pietrangelo toivoo voivansa jatkaa pelaamista St. Louis Blues Pelipaita, mutta valitettavasti joukkue allekirjoitti nopeasti Torey Krugin.

Saint Louis Blues on saattanut olla valmistautunut allekirjoittamiseen, eikä joukkue aio jatkaa Alex Pietrangelon uusimista. Koska Alex Pietrangelo ja Torey Krug ovat molemmat puolustavia vartijoita, joukkue voi valita vain yhden heistä. Alex Pietrangelo kuuli, että Saint Louis Blues allekirjoitti uuden puolustajan. Aikooko hän edelleen pysyä joukkueessa?

Alex Pietrangelo pelasi Saint Louis Bluesissa 12 kauden ajan ja voitti ensimmäisen Stanley Cupin, mutta joukkue ei nyt huomioi häntä. Alex Pietrangelo on tällä hetkellä rajoittamaton vapaa agentti, ja Vegas Golden Knights on kutsunut hänet liittymään. Voiko Alex Pietrangelo pelata Vegas Golden Knights Pelipaita, on epävarmaa, mutta yleisö kokee, ettei hän ehdottomasti jää Saint Louis Bluesiin.

Katsotuimmat tuotteet