Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Samanlainen joukkuehistoria Chicago Blackhawksilla ja Edmonton Oilersilla
28 Oct

Samanlainen joukkuehistoria Chicago Blackhawksilla ja Edmonton Oilersilla

Chicago Blackhawks haluaisi hyvän kauden uudella kaudella, mutta valitettavasti heidän vahvuutensa ei ole vielä vakaa. Chicago Blackhawksin ja Edmonton Oilersin välinen päätös ratkesi viimeisen 38 sekunnin aikana. Tänään on Draisaitlin syntymäpäivä, ja hän oli iloinen saadessaan tehdä ratkaisevan maalin Edmonton Oilers Pelipaita. Maali olisi Draisaitlin paras syntymäpäivälahja, ja se piti joukkueen tiellä kolmen ottelun voittosarjaan.

Edmonton Oilers, joka hävisi Colorado Avalanchelle läntisen konferenssin finaalissa viime kaudella, jätti hyvästit kentälle särkynein kyynelein. Edmonton Oilers ei halua poistua kentältä tällä kaudella katumuksella, joten he ovat tosissaan hankkimassa kokemusta joka ottelusta. Connor McDavid on ollut Edmonton Oilersin palveluksessa seitsemän vuotta ja on nostanut uransa yhteensä 700:aan. Connor McDavid on jo saavuttanut vaikuttavat henkilökohtaiset tilastot nopeimpana pelaajana 1980-luvun jälkeen, mutta hän toivoo silti voivansa johtaa Edmonton Oilersin finaaliin.

Alkuperäisestä kuudesta joukkueesta fanien suosikki on Chicago Blackhawks Pelipaita, mutta valitettavasti joukkueen vahvuus on nyt heikentynyt. Chicago Blackhawks vaihtoi päävalmentajaa tänä kesänä, ja joukkue on innokas pääsemään takaisin pudotuspeleihin. Suuri pelaajavaihto vuonna 2016 piti suurimman osan Chicago Blackhawksista poissa samasta joukkueesta. Sinä vuonna Chicago Blackhawks vaihtoi pelaajia voittoon, ja nyt kuusi vuotta myöhemmin joukkue ei vieläkään voi palata huipulle. Chicago Blackhawksin ja Edmonton Oilersin historia on hyvin samankaltainen, sillä molemmat hylkäsivät tärkeitä pelaajia joukkueen hyödyksi, eikä joukkue päässyt enää pitkään aikaan finaaliin.

Katsotuimmat tuotteet