Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Suurin osa Pittsburgh Penguinsin pelaajista on yli 30-vuotiaita
08 Sep

Suurin osa Pittsburgh Penguinsin pelaajista on yli 30-vuotiaita

35-vuotias Carl Hagelin ilmoitti jäävänsä eläkkeelle. Hänen silmävammansa aiheutti edelleen komplikaatioita, eikä hän enää pystynyt kilpailemaan normaalisti. Carl Hagelin käytti uransa aikana viittä erilaista NHL Pelipaidat ja voitti kaksi Stanley Cupin mestaruutta Pittsburgh Penguinsissa. Carl Hagelin ilmoitti jäävänsä eläkkeelle pukeutunut Washington Capitals Pelipaita, eikä hän ole katunut. Kiitos faneille ja perheelle, että olette aina olleet Carl Hagelinin mukana hänen elämänsä vaikean ajanjakson läpi. Hän lähti NHL-stadionilta kiitollisena.

44-vuotias Joe Thornton ei halua vielä jäädä eläkkeelle, hän haluaa pysyä NHL:ssä. Joe Thornton on viimeinen aktiivinen pelaaja NHL:ssä, joka kohtaa Wayne Gretzkyn pelissä, ja viimeinen aktiivinen pelaaja, joka on pelannut suuressa Pohjois-Amerikan ammattilaisurheiluliigassa 1990-luvulla. Äskettäin uutisoitiin, että Joe Thornton liittyy todennäköisesti Pittsburgh Penguinsiin. Hän on sanonut haluavansa tehdä yhteistyötä Erik Karlssonin kanssa.

Tällä hetkellä Pittsburgh Penguins koostuu enimmäkseen veteraanipelaajista, ja he kaikki tekevät vielä viimeisiä valmisteluja voittaakseen Stanley Cupin. Vanhin heistä on Jeff Carter, joka on 38-vuotias. Hän käyttää Pittsburgh Penguins Pelipaita vuonna 2021, ja sopimusta on jäljellä puoli vuotta. Heidän jälkeensä 37-vuotias veteraani Evgeni Malkin ja 36-vuotias Sidney Crosby haluavat kumpikin kilpailla viimeisestä mestaruudesta Pittsburgh Penguinsissa. Tällä hetkellä Pittsburgh Penguinsilla on suhteellisen vähän nuoria pelaajia, ja se luottaa enemmän näihin kypsiin, noin 30-vuotiaisiin pelaajiin näyttääkseen voimansa.

Katsotuimmat tuotteet