Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tällä kaudella New York Islanders kääntyi taas päinvastaiseksi ja pääsi neljän parhaan joukkoon
14 Feb

Tällä kaudella New York Islanders kääntyi taas päinvastaiseksi ja pääsi neljän parhaan joukkoon

Niin monen NHL-pelin jälkeen joukkueiden rankingissa on selvä aukko. Eri divisioonan rankingissa noista viime kauden vahvista joukkueista tuli jälleen huippujoukkueita. Tällä kaudella eniten parantaneet joukkueet ovat Carolina Hurricanes ja Florida Panthers, jotka molemmat ovat menestyneet erittäin hyvin.

Idän konferenssissa Boston Bruins sijoittuu edelleen ensimmäiseksi. Sen jälkeen kun New York Islanders on jahtaillut viimeisissä peleissä, joukkue on noussut alimmasta neljänneksi rankingissa. New York Islandersilla on aina ollut vahva kestävyys, ja he voivat aina taistella rohkeasti seuraavissa peleissä. New York Islanders kukisti Boston Bruinsin 4-2, ja useammat fanit pitivät jälleen kerran heidän NHL Pelipaidat. Itäisessä konferenssissa vuosien varrella New York Islanders Pelipaita myynti on vähitellen ylittänyt Boston Bruins Pelipaita myynnin. Tämä joukkue voi aina tarjota yleisölle enemmän yllätyksiä ja voittoja.

Kauan sitten Washington Capitals itäisessä konferenssissa toi aina upeita pelejä yleisölle. On sääli, että Alexander Mikhailovich "Alex" Ovechkinin voima on ollut huonompi kuin noiden vuosien vahvuus, ja Washington Capitalsin on vaikea päästä finaaliin. New York Islanders on hyvin samanlainen kuin Washington Capitals tuolloin. Joukkue saattaa tuntua tavalliselta, mutta he ovat osoittaneet hyviä kykyjä.

Katsotuimmat tuotteet