Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tampa Bay Lightning hävisi Columbus Blue Jacketsille ensimmäistä kertaa tällä kaudella
27 Jan

Tampa Bay Lightning hävisi Columbus Blue Jacketsille ensimmäistä kertaa tällä kaudella

Sen jälkeen kun Dallas Stars jatkoi peliä, he ovat voittaneet kolme peräkkäistä voittoa. Tällä kaudella Tampa Bay Lightning hävisi Columbus Blue Jacketsille ensimmäistä kertaa, ja joukkueen kolmen pelin voittoputki lopetettiin. Tampa Bay Lightning on Columbus Blue Jacketsin vihollinen, Tampa Bay Lightning on voittanut ne monta kertaa. Tällä kertaa Columbus Blue Jackets voi voittaa Tampa Bay Lightningin erittäin onnellisina, he ovat odottaneet tätä hetkeä pitkään.

Pelissä on aina voittajia tai häviäjiä, ja Tampa Bay Lightning pohtii sen puutteita tämän pelin jälkeen. Vain näkemällä joukkueen pelaajien vahvuudet ja yleisen yhteistyön puutteet jatkuvissa peleissä heidän vahvuutensa tulee yhä vakaammaksi. Tällä hetkellä vain Dallas Stars, joka on juuri pelannut peliä, pitää ennätystä täydellisistä voitoista, ja muut joukkueet ovat hävinneet ottelut.

Nyt NHL-liigassa Tampa Bay Lightning Pelipaita ja Dallas Stars Pelipaita edustavat vahvinta voimaa. Nämä kaksi joukkuetta ovat myös yksi lupaavimmista joukkueista yleisölle tällä kaudella, ja heidän upeat pelinsä tuovat aina voimakkaan visuaalisen vaikutuksen. Colorado Avalanche ja Vegas Golden Knights palasivat myös vahvasti tällä kaudella, ja jokainen joukkue eteni uudella toivolla.

Katsotuimmat tuotteet