Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tampa Bay Lightning ja Montreal Canadiens pääsevät kauden finaaliin
26 Jun

Tampa Bay Lightning ja Montreal Canadiens pääsevät kauden finaaliin

NHL pääsi finaaliin, Vegas Golden Knights ja New York Islanders putosivat taas välierissä, Tampa Bay Lightning ja Montreal Canadiens pääsivät finaaliin. Tampa Bay Lightning ja New York Islanders kilpailivat seitsemässä ottelussa, ja voittaja selvisi viimeisessä ottelussa. Tällä kaudella Tampa Bay Lightning pääsi jälleen finaaliin, eikä joukkueen suorituskyky pettynyt faneja. Viime vuonna fanien valmistelemat Tampa Bay Lightning Pelipaita, tänä vuonna, he voivat vihdoin tulla paikalle tukemaan suosikkipelaajiaan.

Montreal Canadiens on päässyt finaaliin uudelleen monien vuosien jälkeen, ja kanadalaiset fanit ovat erittäin innoissaan. Yleisö ei odottanut, että Pohjois-liigan neljänneksi pudotuspeleihin noussut Montreal Canadiens pääsi finaaliin. Toronto Maple Leafs toimi hyvin kauden alussa, ja kanadalaiset fanit ovat aina uskoneet, että tämä joukkue voi kirjoittaa kansallisen historian uudelleen. Tänä vuonna monilla kanadalaisilla faneilla on aavistus siitä, että heidän maansa joukkue pääsee finaaliin. Kanadan joukkue ei ole edennyt NHL-finaaleihin monien vuosien ajan. Tällä kaudella Montreal Canadiens Pelipaita rikkoo ennätyksen ja ilmestyy uudelleen finaaliin.

Jääkiekon alkuperä on Kanada, mutta valitettavasti jääkiekon vahvuus Yhdysvalloissa on ylittänyt ne huomattavasti viimeisen kymmenen vuoden aikana. Montreal Canadiens on joukkue, joka on voittanut eniten Stanley Cupeja NHL-liigassa. Ne edustavat myös kanadalaisen kansan käsitystä jääkiekosta. Tämän kauden finaalien kaksi joukkuetta edustavat molempien osapuolten erilaisia ​​kunniamerkkejä. Kuka voittaa lopullisen voiton?

Katsotuimmat tuotteet