Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tampa Bay Lightning teki johtavia maalia kaikissa finaalin kolmessa ottelussa
03 Jul

Tampa Bay Lightning teki johtavia maalia kaikissa finaalin kolmessa ottelussa

Tämän kauden NHL-kilpailujen finaalissa Tampa Bay Lightning on voittanut kolme peliä, ja Montreal Canadiensilla on mahdollisuus kääntää viimeinen peli. Kolmannessa ottelussa kaksi joukkuetta saapui Montreal Canadiensiin pelaamaan kotona, mutta valitettavasti Tampa Bay Lightning johti heitä jälleen. Puolet Tampa Bay Lightning -pelaajista on Kanadasta, joten he ovat erittäin onnellisia voidessaan pelata Bell Centerin kentällä. Toistaiseksi finaalissa Tampa Bay Lightning on tehnyt johtavia maaleja kolmessa ottelussa, ja Montreal Canadiensin pelaajat ovat yrittäneet saavuttaa parhaan muodonsa.

Molemmat osapuolet pelasivat tässä pelissä erittäin kiivaasti. Tampa Bay Lightning -pelaaja Blake Coleman keskeytti ensin jääkiekkomailan, ja epäsuorasti hän osui seinään pelin aikana ja lähti kentältä fyysisin vammoin. Blake Coleman päätti pysyä vahvana loukkaantumisensa jälkeen, koska niin kauan kuin hänellä on vielä Tampa Bay Lightning Pelipaita, hän ei voi pudota ja aiheuttaa psykologista taakkaa joukkuetovereilleen. Tampa Bay Lightning teki kaksi maalia alle kolmessa minuutissa. Tämä tilanne pakotti Montreal Canadiens -pelaajat jälleen suuressa psykologisessa paineessa. Joten seuraavassa ottelussa Montreal Canadiens-pelaajat olivat ilmeisesti hieman ahdistuneita yhteistyökyvystään, mikä aiheutti monia hyviä pisteytysmahdollisuuksia.

Tampa Bay Lightning pelaa tällä hetkellä kokonaispistejohdolla, joten niin kauan kuin he vakauttavat mentaliteettia, he todennäköisesti voittavat pelin. Tampa Bay Lightning teki täydellisiä pitkän matkan maaleja pudotuspeleissä monta kertaa. Tämän pelin kaksi ensimmäistä maalia toivat yleisölle erilaisen visuaalisen mielen. Monet fanit, joilla oli Montreal Canadiens Pelipaita, ilmestyivät yleisöön katsomaan peliä, mutta heidän saapumisensa ei silti tuonut lisää motivaatiota pelaajille. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Bell Center järjesti NHL-finaalit 28 vuoden jälkeen. Valitettavasti Montreal Canadiens ei voittanut peliä. Seuraava peli on Montreal Canadiensin viimeinen mahdollisuus vastahyökkäykseen. Voivatko he kääntää lopun?

Katsotuimmat tuotteet