Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tampa Bay Lightning voitti Stanley Cupin tällä kaudella vahvasti
04 Oct

Tampa Bay Lightning voitti Stanley Cupin tällä kaudella vahvasti

Pitkän vuoden NHL-kilpailun jälkeen Tampa Bay Lightning voitti lopulta Stanley Cupin finaalit. Tampa Bay Lightningin viimeinen voitto tällä kaudella saavutettiin kovalla työllä askel askeleelta. Dallas Stars voi päästä finaaliin, he luottavat enemmän sinnikkyyteen ja onnea. Tampa Bay Lightningin 21. Jääkiekko Pelipaidat Brayden Point toimi parhaiten tällä kaudella. Hän voitti kokonaan yleisön silmämunat ja sisäisen ihailun.

Monet katsojat ovat huomanneet, että Steven Stamkos oli poissa pelistä Tampa Bay Lightningin uusintakisan alkaessa. Ilman Steven Stamkosin osallistumista Brayden Pointista ja Nikita Kucherovista tuli joukkueen pääpelaajia. Brayden Pointilla ja Nikita Kucherovilla oli myös keskeinen rooli joukkueessa. Jokaisessa pudotuspeleissä heidän molempien on käytettävä Tampa Bay Lightning Pelipaita pelatakseen peliä. Jotta joukkue voi voittaa pelin, vaikka hän loukkaantuu, heidän on pidettävä tauko tai kaksi pelatakseen uudelleen.

Viime vuonna Saint Louis Blues voitti Stanley Cupin, ja yleisö uskoo, että se riippuu enemmän onnesta. Joten tänä vuonna Tampa Bay Lightning voitti mestaruuden, mitä yleisö ajattelee? Fanit katselivat Tampa Bay Lightning -peliä pelin jälkeen. Joukkue menetti kapteenin riippuvuuden, ja pelaajat kasvoivat nopeasti mestarijoukkueeksi.

Katsotuimmat tuotteet