Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tampa Bay Lightningin uuden sukupolven nuoret pelaajat toimivat hyvin
23 Dec

Tampa Bay Lightningin uuden sukupolven nuoret pelaajat toimivat hyvin

Viimeinen NHL-ottelu ennen joulua oli Tampa Bay Lightning vs. Vegas Golden Knights. Näiden kahden vahvan joukkueen kaksintaistelu toi sinulle upean pelimaiseman. Vegas Golden Knights eteni molemmilla kausilla viimeisiin välieriin, mutta valitettavasti he eivät kohdanneet ottelua Tampa Bay Lightningia vastaan. Vuoden 2019 välierissä Vegas Golden Knights hävisi Dallas Starsille ja vuoden 2020 välierissä taas Montreal Canadiensille. Vegas Golden Knights on erittäin iloinen voidessaan kilpailla Tampa Bay Lightningia vastaan ​​tällä kierroksella. Vain pelaamalla vahvoja vastaan ​​voimme nähdä paremmin joukkueen vahvuuden.

Tampa Bay Lightning voitti lopulta Vegas Golden Knightsin 4-3. Kapteeni Steven Stamkos teki maalin ja käänsi lopun. Steven Stamkosin kaukomaali on tunnetusti voimakas, ja tätä taitoa hän käytti jälleen tässä pelissä. Tässä pelissä Vegas Golden Knightsin puolustus oli erittäin vankka, ja Tampa Bay Lightningin pelaajat pysäytettiin monta kertaa. Tällä hetkellä Tampa Bay Lightning ja Vegas Golden Knights ovat ensimmäiset jakopisteet. Molemmat toivovat, että heidän joukkueensa NHL Pelipaidat ilmestyy jälleen finaalikentälle.

Tampa Bay Lightningin vahvuus tällä kaudella ei ole pettänyt kaikkia. Ne ovat samat kuin kahdella edellisellä kaudella, mitä vakaammin ne pelaavat seuraavissa peleissä. Tässä pelissä Gabriel Fortier, joka pukeutui nro 82 Tampa Bay Lightning Pelipaita, teki kauden ensimmäisen maalin. Joukkue kutsui hänet juuri marraskuun lopussa. Tampa Bay Lightning valitsi 21-vuotiaan Gabriel Fortierin vuoden 2018 draftissa, ja sitten joukkue lainasi hänet muille joukkueille harjoittelemaan. Monet Tampa Bay Lightningin vanhat pelaajat ovat lähteneet joukkueesta tänä vuonna, ja joukkue on kutsunut useita merkittäviä nuoria lainalaisia ​​pelaamaan peliin. Tampa Bay Lightning ei sotkenut asemaansa nuorten pelaajien lisäyksen vuoksi. He antoivat näille nuorille pelaajille enemmän mahdollisuuksia pelata jokaisessa pelissä.

Katsotuimmat tuotteet