Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Tarina maalivahti Linus Ullmarkin takana
16 Dec

Tarina maalivahti Linus Ullmarkin takana

Vuoden harjoitettuaan Boston Bruinsissa Linus Ullmark sai hitaasti takaisin tuon itsevarman hymyn. Nyt Linus Ullmark ymmärtää paremmin elämän tarkoituksen, ja hänellä on onni tutustua näihin Boston Bruins Pelipaita pukeviin joukkuetovereihin. Aiemmin Linus Ullmarkilta puuttui itseluottamus, ilmeisesti hänen vahvuussuorituksensa oli erittäin hyvä, mutta hänen hyvä suorituskykynsä katkesi helposti hänen alhainen itsetuntonsa. Myös ennen kuin Linus Ullmarkilla oli huonoja elämäntapoja, hän kärsi isänsä alkoholismista lapsesta asti.

Linus Ullmarkin tapa käyttää alkoholia ongelmiensa ratkaisemiseen sai hänen kehonsa epäonnistumaan parhaimmillaan. Ehkä hänen isänsä kuolema sai Linus Ullmarkin ajattelemaan elämäänsä syvästi. Perheellä on suuri vaikutus lasten kasvuun, ja Linus Ullmark tajusi yhtäkkiä, vaikuttaako lapsi myös hän itse. Kaiken pohdittuaan Linus Ullmark palasi takaisin ja liittyi Boston Bruinsiin haluten aloittaa alusta.

Vuonna 2021 Linus Ullmark riisui hellästi Buffalo Sabres Pelipaita ja jätti jäähyväiset, jossa hän on pelannut yhdeksän vuotta. Linus Ullmark on kiitollinen Buffalo Sabresille siitä, että hän tapasi hänet vuoden 2012 draftissa ja antoi hänelle mahdollisuuden päästä NHL:n aikatauluun. Linus Ullmark on oppinut lisää tietoa Boston Bruinsissa yli vuoden ajan, ja se on myös tehnyt hänestä rauhallisemman kohtaamaan kaikenlaisia vastoinkäymisiä elämässään. Boston Bruins ei ole vain parantunut tällä kaudella, vaan Linus Ullmarkista on tullut henkisesti kypsä ja erinomainen maalivahti.

Katsotuimmat tuotteet