Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Toronto Maple Leafs hankki uudelleen Auston Matthewsin liigan korkeimmalla palkalla
25 Aug

Toronto Maple Leafs hankki uudelleen Auston Matthewsin liigan korkeimmalla palkalla

Jokainen joukkue on haluton luopumaan laadukkaasta pelaajasta, ja Toronto Maple Leafs allekirjoitti uudelleen Auston Matthewsin liigan korkeimmalla palkalla. Toronto Maple Leafs ilmoitti virallisesti neljän vuoden jatkosopimuksesta Auston Matthewsin kanssa ennätyskorkealla 13,25 miljoonan dollarin vuosipalkalla. Auston Matthewsilla oli alun perin vuoden sopimus Toronto Maple Leafsin kanssa, mutta joukkue ei malttanut odottaa saadakseen uuden sopimuksen. Auston Matthews on todella hyvä. Fanit toivovat, että hän voi aina käyttää Toronto Maple Leafs Pelipaita ja toteuttaa yhden miehen, yhden joukkueen perimmäisen unelman.

25-vuotias Auston Matthews ei ole vielä toteuttanut unelmaansa Stanley Cupin voittamisesta Toronto Maple Leafsin kanssa, joten hän valitsee ehdottomasti jäädäkseen. Vahvalle pelaajalle paras tapa lähteä on saada mestaruus. Vaikka Toronto Maple Leafs tietää, että Auston Matthews ei päätä lähteä helposti, joukkue on silti valmis antamaan hänelle äärimmäisen kunnioituksen ja tuen. Auston Matthewsin kyvyn ansiosta hänestä tulee päähenkilö riippumatta siitä, mikä NHL Pelipaidat hänellä on päällä, joten Toronto Maple Leafsin on valittava pitää hänet.

Auston Matthews on ollut yksi liigan parhaista maalintekijöistä vuodesta 2016, ja vuosina 2021 ja 2022 hän voitti Maurice "Rocket" Richard Trophyn kaksi vuotta peräkkäin. Auston Matthews on ensimmäinen pelaaja Toronto Maple Leafsin historiassa, joka on tehnyt 60 maalia yhdellä kaudella 2021-2022, ja hänestä tulee ensimmäinen pelaaja kaudella 2021-22 sitten Doug Gilmourin 1993-94 100 pisteen pelaajan. Joten Toronto Maple Leafsille Auston Matthews on korvaamaton lahjakkuus ja avainhenkilö joukkueen nousussa.

Katsotuimmat tuotteet