Osta 130 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Toronto Maple Leafs hävisi useita otteluita peräkkäin ja menetti jälleen pisteiden edun
20 Mar

Toronto Maple Leafs hävisi useita otteluita peräkkäin ja menetti jälleen pisteiden edun

Kun Toronto Maple Leafs hävisi peräkkäiset pelikierrokset, joukkueen pisteet putosivat liigan ensimmäiseltä seitsemänneksi. NHL: n pohjoisliitto Edmonton Oilers ja Winnipeg Jets saivat nopeasti kiinni Toronto Maple Leafsin pisteistä, ja pisteiden välinen ero niiden välillä oli yhä pienempi. Winnipeg Jetsin vahvuus on palannut tällä kaudella, ja he toivovat pääsevänsä uudelleen pudotuspeleihin. Winnipeg Jets Pelipaita eivät ole tiedossa monille ihmisille, ne ovat käyneet läpi monia muutoksia ja nimimuutoksia.

Winnipeg Jets ei ole toistaiseksi voittanut Stanley Cupia tai League Championship -pokaalia, ja joukkue on innokas saamaan kunniamerkin. Tällä hetkellä Edmonton Oilersin pisteet ovat saavuttaneet Toronto Maple Leafsin 40 pistettä, ja kahdesta joukkueesta on jälleen tullut suurimmat kilpailijat. Toronto Maple Leafs Pelipaita ja Edmonton Oilers Pelipaita myynti on vähentynyt paljon vuosien varrella, eikä heidän mestaruuspokaalejaan ole voitettu uudelleen.

Jääkiekon alkuperäinen syntymäpaikka Kanadassa on vähitellen korvattu Yhdysvalloissa, ja siellä kehitetyt joukkueet ovat voimistuneet. NHL: n potentiaalisimpien joukkueiden joukossa ei tällä hetkellä ole kanadalaista joukkuetta. He ovat Vegas Golden Knights, New York Islanders ja Colorado Avalanche. Koska Montreal Canadiens voitti Stanley Cupin vuonna 1993, American League voitti viimeiset 28 vuotta.

Katsotuimmat tuotteet