Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Valitettavasti Pittsburgh Penguins ja New York Islanders tällä kaudella
21 Jul

Valitettavasti Pittsburgh Penguins ja New York Islanders tällä kaudella

NHL-liiga on ohi, ja Pittsburgh Penguins on edelleen pahoillaan. Pittsburgh Penguins pääsi pudotuspeleihin erinomaisin tuloksin, mutta yleisö ei odottanut heidän häviävän New York Islandersille pudotuspeleissä ensimmäisellä kierroksella. Pittsburgh Penguinsin unelma voittaa mestaruus rikkoi, ja pelaaja lähti kentältä valitettavasti. Kun Pittsburgh Penguins on voittanut Stanley Cupin peräkkäin vuosina 2016-2017, joukkue ei ole koskaan päässyt finaaliin näinä vuosina.

Tällä kaudella Tampa Bay Lightning voitti jälleen Stanley Cupin, ja joukkue rikkoi Pittsburgh Penguinsin ennätyksen. Vuosina 2016-2017 Pittsburgh Penguins Pelipaita pitivät kaikki jääkiekkoilijat, ja nyt myös Tampa Bay Lightning Pelipaita on kaikkien yleisön suosikki. Tampa Bay Lightning on osoittanut täydellisesti jääkiekon erinomaiset taidot kahden kauden aikana, ja heidän yhtenäinen ja yhteistyökyky on valloittanut jokaisen läsnä olevan yleisön sydämet.

Vaikka Pittsburgh Penguins, New York Islanders ja Vegas Golden Knights eivät päässeet finaaliin tällä kaudella, kaikki ovat tunnustaneet näiden joukkueiden vahvuuden. Erityisesti New York Islanders ja Tampa Bay Lightning välierät otteluissa, he pelasivat korkean tason otteluiden finaalit. New York Islanders on hävinnyt Tampa Bay Lightningille kahdeksi vuodeksi, eivätkä he petä samassa joukkueessa kolmannen kerran uudella kaudella.

Katsotuimmat tuotteet