Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Vancouver Canucks nimesi 23-vuotiaan Quinn Hughesin kapteeniksi
13 Sep

Vancouver Canucks nimesi 23-vuotiaan Quinn Hughesin kapteeniksi

23-vuotias Quinn Hughes otti Vancouver Canucksin kapteenin tehtävän ja hänestä tuli joukkueen historian ensimmäinen puolustajakapteeni viimeisen 30 vuoden aikana. Vancouver Canucks valitsi Quinn Hughesin NHL:n vuoden 2018 Draftin ensimmäisellä kierroksella seitsemänneksi, ja hän on pelannut joukkueessa siitä lähtien. Nyt kun Quinn Hughes on käyttänyt Vancouver Canucks Pelipaita viiden vuoden ajan, hän on vähitellen kasvanut erinomaiseksi puolustajaksi. Vanhempiensa rakkauden jääkiekkoa kohtaan kolme veljestä Quinn Hughes rakastuivat lajiin, ja he ovat kaikki liittyneet NHL:ään.

Vancouver Canucksilla on ollut keskinkertaisia tuloksia viimeisen viiden vuoden aikana, eikä niissä ole paljon parantamisen varaa. Itäliigan joukkueiden nousun myötä Vancouver Canucks ei ole päässyt pudotuspeleihin useaan peräkkäiseen kauteen. Toistaiseksi Vancouver Canucks ei ole voittanut Stanley Cupin mestaruutta ja on NFL:n vanhin joukkue, joka ei ole koskaan voittanut Stanley Cupia. Vancouver Canucks toivoo pääsevänsä läpi jossain vaiheessa, joten joukkueella täytyy olla erikoisempi tilanne pelaajien käytössä.

On harvinaista, että joukkue antaa 23-vuotiaan puolustajan toimia kapteenina, mutta Vancouver Canucks muutti luonnonlakeja ja kokeili erilaista joukkueen kehitysreittiä. Ehkä jokainen NHL Pelipaidat edustaa joukkueen kasvuprosessia, mutta kun Vancouver Canucks seurasi sitä niin monta vuotta, joukkue ei saavuttanut hyviä tuloksia. Vancouver Canucks 2010-2012 -kaudella joukkue teki runkosarjan parhaat tulokset kahtena peräkkäisenä kautena, mutta lopulta se ei silti onnistunut murtamaan Stanley Cupin voittamisen vaikeuden kirousta voitettuaan Presidents' Trophyn.

Katsotuimmat tuotteet