Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Vancouver Canucksin maalivahti Thatcher Demkon upea suoritus
06 Nov

Vancouver Canucksin maalivahti Thatcher Demkon upea suoritus

NHL:n uusi kilpailukierros on päättynyt, joista jännittävimpiä ovat Vancouver Canucks ja New York Rangers. Tässä pelissä yleisö rakastui tuotosherra Demkoon, maalivahtiin, joka pukeutui Vancouver Canucks Pelipaita 35. Hänen esityksensä oli niin upea. Tässä pelissä Vancouver Canucks voitti New York Rangersin jatkoajalla 3-2 ja sai yleisöltä innostuneita suosionosoituksia.

Pelin jännittävin osa oli maalivahti Thatcher Demkon vaikeat siirrot neljällä peräkkäisellä torjunnalla ja sieppauksella. Hän esti edelleen itsepäisesti maalin, vaikka hän menetti kaikki varusteensa. Thatcher Demko esti ensin maalin kädellä ja pudotti käsineen käteensä, minkä jälkeen New York Rangers palasi hyökkäämään uudelleen. Hän ei ehtinyt torjua palloa suoraan jalkallaan ja lentää ulos maalista. Välittömästi vastustajan takaiskun jälkeen Thatcher Demko esti vartalollaan maalin, ja viimeisellä laukauksella hän heitti jääkiekkomailan ja pallon suunta poikkesi. Tämän hetken hätätilanteessa Thatcher Demkon upea esitys sai koko yleisön hämmästymään.

Sillä hetkellä, kun erotuomari vaati pysähtymään, New York Rangers Pelipaita pukeutunut yleisö nousi seisomaan ja taputti innostuneesti. He olivat myös järkyttyneitä vastustajan maalivahtien upeasta suorituksesta. Vancouver Canucks ja New York Rangers ovat vahvuudeltaan tasavertaisia, ja molemmat joukkueet etsivät mahdollisuutta maalintekoon. Maalivahti Thatcher Demkon erinomainen suorituskyky oli avainasemassa Vancouver Canucksin pelin voittamisessa. Kaikilla on uusi käsitys tästä nuoresta maalivahtista.

Katsotuimmat tuotteet