Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Vegas Golden Knights ja New Jersey Devils menevät molemmat 4-3 kahdeksassa peräkkäisessä voitossa
11 Nov

Vegas Golden Knights ja New Jersey Devils menevät molemmat 4-3 kahdeksassa peräkkäisessä voitossa

Vegas Golden Knights voitti viime kierroksella jatkoajalla ja aloitti joukkueen kahdeksan ottelun voittoputken. Tällä kierroksella New Jersey Devils voitti Ottawa Senatorsin jatkoajalla 4-3 ja aloitti myös joukkueen historian ensimmäisen kahdeksan ottelun voittoputken 10 vuoteen. Sama pistemäärä ja kahdeksan ottelun voittoputki mahdollistivat molemmille joukkueille voiton ilon. Sekä Vegas Golden Knightsilla että New Jersey Devilsillä oli huonot tulokset viime kaudella, ja molemmat joukkueet ovat tällä kaudella tiukasti ykkössijalla.

Tällä kierroksella Vegas Golden Knights voitti jälleen Buffalo Sabresin, ja joukkue aloitti yhdeksän pelin voittoputken ensimmäistä kertaa joukkueen historiassa. Koska tämä Vegas Golden Knights Pelipaita ei ole vielä voittanut Stanley Cupin mestaruuden kunniaa, joukkue on innokas toteuttamaan tämän toiveen aikaisemmin. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi Vegas Golden Knights on tehnyt monia ponnisteluja vuosien varrella, eivätkä he ole koskaan lopettaneet mestaruuden käsitettä.

New Jersey Devils ei ole päässyt pudotuspeleihin pitkään aikaan, ja pelaajat odottavat innolla läpimurtoa tällä kaudella. Tällä kaudella New Jersey Devils Pelipaita pukeneet pelaajat olivat kaikki hyvällä tuulella, ja he kaikki tekivät kovasti töitä pelin loppuun asti. Tämän kierroksen voitto johtuu myös pelaaja Nico Hischierin ponnisteluista, joka ei antanut periksi. Hän teki ratkaisevan maalin, kun jatkoaikaa oli jäljellä 33 sekuntia voittaakseen. On sääli, että maalivahti Vítek Vaněček loukkaantui pelissä. Vielä ei tiedetä, kuinka hänen vammansa on? Ottawa Senatorsin hävittyä pelin joukkue johti myös seitsemän peräkkäisen tappion ennätykseen.

Katsotuimmat tuotteet