Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Vegas Golden Knights sai suuren sysäyksen tällä kaudella
09 Nov

Vegas Golden Knights sai suuren sysäyksen tällä kaudella

Vegas Golden Knights vaihtoi valmentajaa tällä kaudella huonon suorituksen jälkeen viime kaudella, ja he paranivat kolmen kuukauden sopeutumisen ja pohdinnan jälkeen. Kun Vegas Golden Knights voitti Toronto Maple Leafsin tällä kierroksella 4-3, joukkue aloitti kahdeksan ottelun voittoputken. Tämä on neljäs peräkkäinen kahdeksan ottelun voittoputki Vegas Golden Knightsin historiassa ja pisin yhden kauden NHL-sarja franchising-historian aikana. Seuraavaksi Vegas Golden Knightsin vuorossa on Buffalo Sabres, ja jos he voivat voittaa vastustajansa, he tekevät suuren läpimurron.

Tappio motivoi aina joukkuetta enemmän, ja tämä henki näkyy täysillä Vegas Golden Knightsissa. Vegas Golden Knights eteni pudotuspelien välieriin sekä vuosina 2019 että 2020, mutta jäi pudotuspeleihin vuonna 2021. Kun Vegas Golden Knightsin tulokset olivat huonot, joukkue yksinkertaisesti päätti vaihtaa valmentajaa. Vaikka tämän Vegas Golden Knights Pelipaita historia on vielä lyhyt, joukkue on pyrkinyt joukkueen historian ensimmäiseen Stanley Cup -mestaruuteen. Joten joukkue ei anna periksi helposti, he harkitsevat vakavasti ongelman kaikkia näkökohtia vahvistaakseen.

Jumala ei petä jokaista vakavaa joukkuetta, Vegas Golden Knightsilla on todella paljon parantamisen varaa uudella kaudella. 31-vuotias Reilly Smith on saanut tällä kaudella vieläkin suuremman vauhdin saatuaan kolmen vuoden jatkoajan Vegas Golden Knightsilta tänä kesänä. Tämän pelin jatkoajalla Reilly Smithillä oli tärkein rooli pelin voittamisessa. Reilly Smith on käyttänyt Boston Bruins Pelipaita aiemmin, joten hän arvostaa todella valmentaja Bruce Cassidyn taktiikkaa. Reilly Smith on seurannut Boston Bruinsia paljon vuosien ajan, joten hän uskoo Bruce Cassidyn kykyyn valmentaa.

Katsotuimmat tuotteet