Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Vegas Golden Knights vaihtaa valmentajia ja pelaajia
16 Sep

Vegas Golden Knights vaihtaa valmentajia ja pelaajia

Kun Vegas Golden Knights ei päässyt pudotuspeleihin, joukkue erotti valmentajan aloittaakseen alusta. Bruce Cassidy on Vegas Golden Knightsin historian kolmas valmentaja. Voiko hän johtaa joukkueen unelmaan mestaruudesta? Bruce Cassidy ei koskaan ajatellut, että kun Boston Bruins erotti hänet, hän sai kutsun Vegas Golden Knightsilta. Vegas Golden Knights lisäsi myös useita veteraanipelaajia uudella kaudella, mutta joukkue kokee silti, että siitä puuttuu todellinen taistelukokemus.

Vegas Golden Knightsin maalivahti Robin Lehner jättää väliin koko NHL-kauden 2022-2023, koska hän tarvitsee lonkkaleikkauksen. Näinä poikkeuksellisina aikoina joukkue onnistui myös löytämään Adin Hillin tilalle. Vegas Golden Knights ei ole nähnyt hyvää johtajuutta Alex Pietrangelossa, joten joukkue hankki Phil Kesselin tänä kesänä. Phil Kessel on aina edustanut 81-NHL Pelipaidat, mutta Vegas Golden Knightsin numerolla 81 on jo pelaaja.

Phil Kesselin pitkän harkinnan jälkeen hän päätti pukeutua 8.Vegas Golden Knights Pelipaita. Phil Kessel on käynyt läpi neljä joukkuetta, ja hän on toteuttanut mestaruusunelmansa Pittsburgh Penguinsissa. Kun katson Phil Kesselin erinomaista suorituskykyä vuosien varrella, hän on pelaaja, joka todella osaa pelata vapaasti jäällä. Vegas Golden Knights luottaa siihen, että heillä on vahva aloitus uudelle kaudelle sen jälkeen, kun he ovat sopeutuneet kaikin tavoin koko kesän.

Katsotuimmat tuotteet