Osta 170 € yllä, saat ilmaisen toimituksen
0
dss 0
0 0,00€
Ostoskori on tyhjä!
Vegas Golden Knightsista tulee Tampa Bay Lightningin suurin kilpailija
29 Dec

Vegas Golden Knightsista tulee Tampa Bay Lightningin suurin kilpailija

Vuosi 2021 on päättymässä, ja NHL-ottelun viimeiset ottelut ovat jäljellä. Monet pelit on siirretty uuden kruunuviruksen vaikutuksen vuoksi, ja Vegas Golden Knightsin ja Los Angeles Kingsin pelit ovat edelleen käynnissä. Lopulta Vegas Golden Knights voitti Los Angeles Kingsin 6-3 ja voitti kuusi peräkkäistä vieraspeliä. Jonathan Marchessault, joka pukeutui nro 81- Jääkiekko Pelipaidat, teki kaksi maalia tässä pelissä. Hän käytti myös Tampa Bay Lightning Pelipaita vuonna 2015.

Vegas Golden Knights on edennyt viimeisten kahden vuoden aikana välieriin, ja kaikki ovat tunnustaneet heidän vahvuutensa. Vegas Golden Knights on hyvin samanlainen kuin Tampa Bay Lightning. Molemmat joukkueet pelaavat tasaisemmin pudotuspeleissä. Vaikka ei ole paljon ihmisiä, jotka pitävät Vegas Golden Knights Pelipaita, kaikki ihailevat joukkueen vahvuutta. Viime aikoina Vegas Golden Knights on palannut vahvasti. He ovat pelanneet erittäin hyvin joka pelissä, ja heidän sijoitusnsa on noussut suoraan divisioonan ensimmäiselle sijalle.

Nykyisten joukkueiden vahvuudesta päätellen Vegas Golden Knightsista tulee Tampa Bay Lightningin suurin kilpailija tällä kaudella. Vaikka Vegas Golden Knights hävisi Tampa Bay Lightningille viimeisessä pelissä, he oppivat kokemuksensa ja odottivat innolla seuraavaa kaksintaistelua. Vegas Golden Knights on vasta muodostettu joukkue, mutta heidän vahvuutensa on saavuttanut erittäin hyvän tilan.

Katsotuimmat tuotteet